Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αθηναίου και Ουίλιαμς στην Κωνσταντινούπολη

Για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί αύριο(22/9) το πρωί ο ΠΑΟΚ όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την Μπακσεχισίρ και ο Ηλίας Παπαθεοδ...


Για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί αύριο(22/9) το πρωί ο ΠΑΟΚ όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την Μπακσεχισίρ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή τους Γιάννη Αθηναίου και Τζορντίν Ουίλιαμς.

Με μια μεσημεριανή προπόνηση ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα(21/9) στη Θεσσαλονίκη την προετοιμασία του για τα δύο επόμενα φιλικά του με την Μπακσεχισίρ στην Κωνσταντινούπολη για την οποία θα αναχωρήσει αύριο το πρωί. Το σημερινό πρόγραμμα του Δικεφάλου περιλάμβανε ανάλυση με την βοήθεια του βίντεο και προπόνηση στο παρκέ. 

Οι Θοδωρής Ζάρας και Ντάριους Γκάρετ για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκαν και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα όμως θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη. Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι Γιάννης Αθηναίου, Απόλλων Τσόχλας και Τζορντίν Ουίλιαμς και έτσι για τα δύο παιχνίδια με την Μπακσεχισίρ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στη διάθεσή τους Χρυσικόπουλο, Κόνιαρη, Ζάρα, Γκος, Μαργαρίτη, Μορέιρα, Τζόουνς, Σχίζα, Πόουπ, Χάτσερ και Γκάρετ.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια