Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φιλική νίκη με την Ούνικς υπό το βλέμμα του Γιαννακόπουλου (pics)

Στις φιλικές νίκες επέστρεψε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς επικράτησε με 74-70 της Ούνικς Καζάν στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό προπον...



Στις φιλικές νίκες επέστρεψε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς επικράτησε με 74-70 της Ούνικς Καζάν στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο ΟΑΚΑ, το οποίο παρακολούθησε από κοντά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μετά την επιστροφή από την Κύπρο και τις δύο ήττες στο τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” οι “πράσινοι” επέστρεψαν στις νίκες καθώς επικράτησαν της Ούνικς Καζάν στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο ΟΑΚΑ, το οποίο μάλιστα παρακολούθησε από κοντά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνοδευόμενος από την σύζυγό του και τον Μάνο Παπαδόπουλο.
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αγωνίστηκε χωρίς τον Νικ Καλάθη, ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη για μια υποχρέωση που έχει με την Ευρωλίγκα ενώ οι πρώτοι σκόρερ της νίκης των “πράσινων” ήταν ο Ντίνος Μήτογλου και ο Νίκος Παππάς.

Ο αγώνας...

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά σε όλο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να προηγείται με 11-9 στο πρώτο πεντάλεπτο και την Ούνικς να ισοφαρίζει σε 14-14 δύο λεπτά αργότερα ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το 19-18.
Οι Ρώσοι ανέβασαν “στροφές” στη δεύτερη περίοδο και προσπέρασαν με 27-31 στο 16' όμως τρία λεπτά αργότερα οι “πράσινοι” πήραν ξανά το προβάδισμα με το 38-34 ενώ στο ημίχρονο προηγήθηκε με 41-35.
Στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ διατήρησαν ένα μικρό προβάδισμα μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου και το 48-43, στο 28' η Ούνικς πέρασε ξανά μπροστά με το 55-53 ενώ το τριαντάλεπτο έκλεισε με τους Ρώσους να προηγούνται με 56-57.
Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο και με τους “πράσινους” να ανεβάζουν την απόδοσή τους στα τελευταία λεπτά τελικά ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήρε τη νίκη με το 74-70.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 41-35, 56-57, 74-70

Οι πόντοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: Μήτογλου 15, Παππάς 10, Παπαπέτρου 8, Γκιστ 8, Λάνγκφορντ 7, Τόμας 6, Λεκαβίτσιους 5, Λάσμε 5, Παπαγιάννης 5, Βουγιούκας 2, Λοτζέσκι 2, Αντετοκούνμπο 1, Σακελλαρίου, Καλαϊτζάκης.




Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια