Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Προβληματισμός από τον Οκούκα για τα μεταγραφικά

Το απόγευμα της Τρίτης είχε συνάντηση ο Ντράγκαν Οκούκα με την διοίκηση της Καβάλας και συγκεκριμένα με τον Σταύρο Ψωμιάδη, όπου συζήτησαν γ...

Το απόγευμα της Τρίτης είχε συνάντηση ο Ντράγκαν Οκούκα με την διοίκηση της Καβάλας και συγκεκριμένα με τον Σταύρο Ψωμιάδη, όπου συζήτησαν για την προετοιμασία της ομάδας που θα αρχίσει σε λίγες μέρες και φυσικά για τα μεταγραφικά.


Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός πως έχουν καθυστερήσει κάποιες προσθήκες παικτών που έχει ζητήσει, όμως ο πρόεδρος των «αργοναυτών» τον καθησύχασε, λέγοντας του πως γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα δεν αποκλείεται μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή να έχουμε ολοκληρωθεί άλλοι δυο ποδοσφαιριστές από τους «κυανόλευκους», μετά και την απόκτηση του Τόμασιτς, ο οποίος θα αγωνίζεται στο κέντρο της μεσαίας γραμμής και στα χαφ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η προετοιμασία της Καβάλας έχει από την Τρίτη, όταν και έφτασε στην Ελλάδα ο νέος τεχνικός των Μακεδόνων, Ντράγκαν Οκούκα.

Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια