Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Συνάντηση Αγγελόπουλων με Ραζνάτοβιτς

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον ατζέντη,Μίσκο Ραζνάτοβιτς, του Ίβκοβιτς και του Σπανούλη. Οι ιδιοκτή...

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον ατζέντη,Μίσκο Ραζνάτοβιτς, του Ίβκοβιτς και του Σπανούλη. Οι ιδιοκτήτες των "ερυθρολεύκων" μαζί  με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, μίλησαν με το Σέρβο μάνατζερ για τις περιπτώσεις των δύο πελατών του που ενδιαφέρουν άμεσα τον Ολυμπιακό.

Αρχικά επικυρώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ντούντα. Το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή, όπως είναι γνωστό θα έχει διετή διάρκεια, με ετήσιες αποδοχές γύρω στο 1, 5 εκ. ευρώ.

Όσο αφορά για το αν ο Σπανούλης φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, στον Πειραιά αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να τον πείσουν , αφου έχουν κάνει την καλύτερη πρόταση για τριετές συμβόλαιο με 2,4 εκ. ετησίως και πληρωμένη την εφορία.

Από την άλλη τώρα ο Παναθηναϊκός δεν ανεβαίνει πάνω από 2εκ. το χρόνο για τριετές συμβόλαιο και  αναμένει την τελική απόφαση του παίκτη.

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια