Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για Κουτσιανικούλη»

Τέλος στις φήμες έβαλε ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης όσν αφορά τις φήμες που είχαν ακουστεί για την επιστροφή του Βασίλη Κου...

Τέλος στις φήμες έβαλε ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης όσν αφορά τις φήμες που είχαν ακουστεί για την επιστροφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ομάδα που διακρίθηκε. Ο κ. Παπουτσάκης μίλησε στο www.sport-fm.gr και για τους μεταγραφικούς στόχους των «κιτρινόμαυρων», ενώ τόνισε και την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου αθλητικού συλλόγου στην Κρήτη.


Αρχικά ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη, αναφέρθηκε για τις φήμες περί Κουτσιανικούλη: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση για δανεισμό του Κουτσιανικούλη. Τα όσα γράφτηκαν σε κάποιες εφημερίδες είναι απολύτως αναληθή. Ο Βασίλης είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και εκεί θα συνεχίσει να αγωνίζεται».

Στην συνέχεια ο ίδιος δήλωσε και για τις μεταγραφικές κινήσεις των Κρητικών για αυτό το καλοκαίρι: «Η απόκτηση ενός στόπερ και ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό του Τσεσνάουσκις, αποτελούν τις προτεραιότητες της διοίκησης. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι άλλο στον προγραμματισμό μας για το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού».

Τέλος, ο Απόστολος Παπουστάκης συμπλήρωσε για την υλοποίηση μιας ενιαίας Κρητικής ομάδας: «Η πρόταση που είχα κάνει για μία ομάδα που θα εκπροσωπεί ολόκληρη την Κρήτη στις μεγάλες κατηγορίες, έγινε με γνώμονα τις περιόδους που περνάμε από οικονομικής άποψης. Το αν η πρόταση θα υλοποιηθεί εξαρτάται από το πόσο «ζεστοί»

θα εμφανιστούν οι παράγοντες των άλλων σωματείων του νησιού, θεωρώ πάντως πως μία τέτοια κίνηση είναι μονόδρομος για τον αθλητισμό της Κρήτης».


Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου


Δεν υπάρχουν σχόλια