Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Επιμένει η «Φλα» για τον Ντέιβιντ

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του δανεισμού του Ντέιβιντ στην Φλαμένγκο από τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος της Βραζιλίας έχει εκφράσει εδώ και...

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του δανεισμού του Ντέιβιντ στην Φλαμένγκο από τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος της Βραζιλίας έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία να ανανεώσει την συνεργασία του με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του «τριφυλλιού», και γι’ αυτό το λόγο έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά των «πράσινων».

Μέχρι στιγμής πάντως, αν και ο Ντέιβιντ δεν φέρεται να βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι διοικητικές αναταραχές στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ολοκληρώσει το θέμα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βραζιλιάνοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους ο νεαρός ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να προπονείται με τη Φλαμένγκο από αύριο που εκπνέει ο δανεισμός του μέχρι οι «πράσινοι» να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του παίκτη.


Ο μάνατζερ του Ντέιβιντ, Έντουαρντ Ουράμι δήλωσε σχετικά σε ΜΜΕ της «χώρας του καφέ»:

«Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στο να δανειστούμε εν νέου τον Ντέιβιντ. Εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι την Τετάρτη (σ.σ σήμερα), ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στο Σάο Πάολο, όπου είναι η οικογένεια του, έως ότου η υπόθεση επιλυθεί, είτε ο σύλλογος της Ελλάδας μας επιτρέψει να προπονείται ο σύλλογος μαζί μας είτε συμφωνήσουμε για τον δανεισμό», ήταν τα λόγια του Ουράμι.


Επιμέλεια: Βασίλης Γούσας

Δεν υπάρχουν σχόλια