Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

"Σκόρπισαν" χαρά Διαμαντίδης - Παπαλουκάς

To ποσό των 40.800 ευρώ συγκέντρωσαν  με τα καλάθια τους την χρονιά που μας πέρασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς στο πλαίσιο...

To ποσό των 40.800 ευρώ συγκέντρωσαν  με τα καλάθια τους την χρονιά που μας πέρασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς στο πλαίσιο της εκστρατείας της WIND "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ".

Συνολικά ο πρώτος συγκέντρωσε 179 καλάθια και συγκέντρωσε 17.900 καλάθια, ενώ ο δεύτερος έβαλε 129 καλάθια συγκεντρώνοντας 12.900 ευρώ. Επίσης η WIND πριμοδότησε με 10 χιλ.ευρώ τα 10 καλάθια  που  μπήκαν σε διπλό των δυο διεθνών άσων, με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αχαρνών στις 12 Απριλίου. Έτσι αυτό το ποσό των 40.800 ευρώ  συγκεντρώθηκαν υπερ του  Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά και του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς.

Ο  Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε μ’ ενθουσιασμό για την συγκέντρωση των χρημάτων: «Κατ’ αρχήν η χαρά μου είναι διπλή, επειδή κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα τα καλάθια που πέτυχα δεν βοήθησαν μόνο την ομάδα μου, αλλά και μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία της WIND τα χρήματα αυτά θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο των παιδιών στο Δήμο Αχαρνών για ένα υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ, που θα τους απασχολεί στις ελεύθερες ώρες τους. Είναι πολύ ωραία και ταυτόχρονα εποικοδομητικό να βοηθάς τα παιδιά και να τα ωθείς στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ. Ελπίζω να συνεχίσουμε και στο μέλλον με ανάλογες ενέργειες».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θοδωρής Παπαλουκάς: «Όπως την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έτσι και αυτήν που ολοκληρώθηκε προ ημερών, η WIND απέδειξε εμπράκτως πως ενδιαφέρεται για μία καλύτερη κοινωνία.

Η καμπάνια «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» αποτελεί μία κοινωνική πρωτοβουλία που βοηθάει τα παιδιά. Δηλαδή το μέλλον. Φέτος με τα χρήματα που μαζεύτηκαν, δημιουργείται ένα έργο, ένα γήπεδο μπάσκετ, το οποίο θα μείνει για πάντα και πάνω σε αυτό θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν γενιές παιδιών.

Είναι εξόχως σημαντικό ν’ αποτελούμε το παράδειγμα έτσι ώστε να παρακινηθούν και να βοηθήσουν κι άλλοι προς αυτήν την κατεύθυνση».

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια