Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Καλή εμφάνιση για τον Άρη παρά την... ήττα

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Άρης απο την Σάλτσμπουργκ, με τους "κίτρινους" πέρα απο την ήττα να παρουσιάζονται πιο βελτιωμένοι σε σχ...

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Άρης απο την Σάλτσμπουργκ, με τους "κίτρινους" πέρα απο την ήττα να παρουσιάζονται πιο βελτιωμένοι σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα σε Μπουργκχάουεζεν και Ρόζενχαϊμ. Το σύστημα που παρέταξε ο προπονητής της ομάδας, Έκτορ Ραούλ Κούπερ ήταν το 4-4-2, δίνοντας χρόνο συμμετοχής τόσο στους νεαποκτειθέντες ποδοσφαιριστές, όσο και στους νεαρούς που συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία.

Το γκόλ για του πρωταθλητές της Αυστραλίας το πέτυχε στο 84ο λεπτό ο Ρομάν Βάλνερ, με κοντινή κεφαλιά. Απο την άλλοι οι Θεσσαλονικείς δημιούργησαν μερικές σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο τους έλειψε η καλή τελική ενέργεια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σάλτσμπουργκ: Τρέμελ, Ούλμερ, Σεγκάγια, Σβέγκλερ, Σίμερ, Λάιτγκεμπ, Σβέντο (64? Μαχόπ), Πόκριβατς, Χιρλαϊντερ (64? Βάλνερ), Ζάρατε, Γιάντσερ.

Άρης: Βελλίδης, Νέτο, Μίτσελ (78? Αγτζίδης), Γκιάρο (59? Οριόλ), Λαζαρίδης (66? Κουλουχέρης), Αρόγιο (66? Οικονομόπουλος), Μενδρινός (56? Κατίδης), Τσεσνάουσκις (46? Βανγκέλι), Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ (66? Αραβίδης)

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια