Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ηχηρή σφαλιάρα…

Ο Παναθηναϊκός δεν φόρεσε το ευρωπαϊκό του… κουστούμι και με μία πολύ κακή εμφάνιση γνώρισε την ήττα από την Κοπεγχάγη με 2-0 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός δεν φόρεσε το ευρωπαϊκό του… κουστούμι και με μία πολύ κακή εμφάνιση γνώρισε την ήττα από την Κοπεγχάγη με 2-0 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν βρήκαν τον ρυθμό τους, με συνέπεια να μην… απαντήσουν ποτέ στα δύο γκολ των Δανών.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τον Παναθηναϊκό να απειλεί  μόλις στο πρώτο λεπτό, με το σουτ του Σισέ να διώχνει σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Κοπεγχάγης.

Η συνέχεια, όμως, άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τους παίκτες του συλλόγου της Δανίας να κάνουν το παιχνίδι και αυτούς του «τριφυλλιού» απλά να… παρακολουθούν.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 28’, όταν, μετά από μπαλιά του Γκρόνκγιερ "στην πλάτη" της άμυνας από δεξιά, ο Εντόι πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Τζόρβα και με δεξί πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην κενή εστία.

Το 0-2 δεν άργησε να έρθει, με τον Βίνγκααρντ στο 37’ να εκτελεί με δύναμη ένα φάουλ, με τα φάλτσα της μπάλας να ξεγελούν τον Τζόρβα και την μπάλα να καταλήγει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Έλληνα τερματοφύλακα.

Κόκκινη ο Ζιλμπέρτο και… τέλος

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με άσχημο τρόπο για τον ΠΑΟ, καθώς στο 49’ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Κόλουμ για χέρι και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Από εκεί και πέρα, δεν άλλαξε κάτι, με τους «πράσινους» να μην μπορούν να απειλήσουν και τους φιλοξενούμενους να κρατούν άνετα τη νίκη.

Μάλιστα, η Κοπεγχάγη έφτασε κοντά στο να πετύχει και τρίτο τέρμα, όμως το πλασέ του Νόργκααρντ προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.  

Έτσι το τελικό σφύριγμα του Σκωτζέσου διαιτητή βρήκε τους Δανούς να πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη και τους παίκτες του «τριφυλλιού» να αποχωρούν μέσα σε αποδοκιμασίες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Μαρίνος, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης (46' Σπυρόπουλος), Λέτο, Νίνης (60' Πλεσί), Λουίς Γκαρσία (46' Καραγκούνης), Σισέ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Στάλε Σολμπάκεν): Βίλαντ, Ποσπέκ, Κλαουντεμίρ (80' Ντελάνι), Κβιστ, Γκρόνκγιερ, Εντόι (77' Σαντίν), Άντονσον, Βεντ, Βίνγκααρντ, Γιόργκενσεν, Μπολάνιος (60' Νόργκααρντ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)
ΒΟΗΘΟΙ: Κιθ Σόρμπι, Μάρτιν Κράιανς (Σκωτία)

ΣΤΑΔΙΟ: ΟΑΚΑ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο