Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Tζορβας: Ήταν μια λανθασμένη εκτίμηση δική μου

 Παραδέχτηκε το λάθος του  από το πρώτο γκολ  ο Αλέξανδρος Τζόρβας με δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης του Παναθ...

 Παραδέχτηκε το λάθος του  από το πρώτο γκολ  ο Αλέξανδρος Τζόρβας με δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τερματοφύλακας των πρασίνων τόνισε επίσης ότι όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ νιώθει μεγάλη ανασφάλεια.

 Αρχικά ο Τζόρβας τόνισε: «Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε ήταν σε ένα καθοριστικό σημείο. Ήταν μια λανθασμένη εκτίμηση δική μου. Μας έφερε πίσω αυτό το γκολ. Οποτε βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, η αγωνιστική ανασφάλεια που βρισκόμαστε είναι μεγάλη. Μετά καταβάλουμε πολύ μεγάλες προσπάθειες για να ανατρέψουμε το παιχνίδι και δυστυχώς όπως είδατε, ούτε σήμερα το καταφέραμε.



Για το που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα: «Δεν ξέρω αυτό πρέπει να το απαντήσει ο προπονητής. Γνωρίζει καλύτερα την ομάδα. Ατομικά ο καθένας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γιατί γενικά η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Εχουν έρθει αρκετές αναποδιές, οι οποίες μας έχουν επηρεάσει αρκετά και στον αγωνιστικό χώρο».


Για τις ελπίδες πρόκρισης: «Αυτό θα εξαρτηθεί από το επόμενο παιχνίδι. Αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα όλα μπορούν να ανατραπούν, μην ξεχνάται τι έγινε πριν από δύο χρόνια. Φαινόταν ότι είχαμε χάσει το παιχνίδι της πρόκρισης, όμως μετά από ένα σερί νικών, καταφέραμε να βρεθούμε στην επόμενη φάση.»

Και τέλος για  το μήνα… φωτιά που έρχεται: : «Θα είναι ένας μήνας που θα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, γιατί τα δύσκολα παιχνίδια σε κρατάνε πάντα σε εγρήγορση. Το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσουμε θα είναι ακόμα καλύτερο».


Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια