Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

"Να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε μεγάλη ομάδα"

Ο Γιώργος Καραγκούνης με δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κοπεγχάγη τόνισσε ότι...

Ο Γιώργος Καραγκούνης με δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κοπεγχάγη τόνισσε ότι το "τριφύλλι" πρέπεινα κοιτάξει το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα.

Επίσης, με αφορμή την ήττα απο τους Δανούς ο Καραγκούνης είπε  οτι «πρέπει να αποδείξουμε οτι είμαστε μεγάλη ομάδα μες στο γήπεδο».

«Σε τέτοια ματς αυτού του επιπέδου πρέπει να κρατάς το μηδέν, αν δέχεσαι γκολ, υπάρχει πρόβλημα. Οσο κρατάς πίσω, τόσο περισσότερο αυξάνεται η πιθανότητα να βάλεις γκολ. Η Κοπεγχάγη έκανε δύο επιθέσεις και έβαλε δυο γκολ», είπε στην αρχή ο Κάρα.
«Μετά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η κόκκινη κι έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα, όλα πήγαν στραβά για μας. Στη συνέχεια έχουμε δύσκολα ματς, πρέπει να δούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε.
Πρέπει να αποδείξουμε οτι είμαστε μεγάλη ομάδα μέσα στο γήπεδο, χρειάζεται δουλειά, όχι λόγια, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε οτι ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, παρά το αναπάντεχο 0-2. Θέλουμε και για τους εαυτούς μας και για αυτούς να κάνουμε κάτι καλό.
Οπως είπα και πριν, προέχουν άλλα ματς, δεν χρειάζεται μεγάλα λόγια. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει μόνο ο Εργοτέλης, κοιτάμε κάθε ματς χωριστά. Εχουμε δυνατότητες, αλλά πρέπει να τις βγάζουμε στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια