Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στόρε: Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε

«Γενικά πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά όχι να τελειώσουμε τις φάσεις. Στις περιπτώσεις των δύο γκολ κάν...

«Γενικά πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά όχι να τελειώσουμε τις φάσεις. Στις περιπτώσεις των δύο γκολ κάναμε λάθη. Αμυντικά ήμασταν καλοί σε γενικές γραμμές», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου, Μίκαελ Στόρε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καβάλα.


Και συνέχισε: «Στο ευαίσθητο σημείο του ματς όμως δεν ήμασταν καλοί. Αν δεν δεχόμασταν το πρώτο γκολ στο 44', θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό. Κάναμε πάλι λάθος στο δεύτερο ημίχρονο με το δεύτερο γκολ. Διατηρήσαμε μετά το δεύτερο γκολ το ίδιο πνεύμα.

Αυτό ήταν ένα καλό σημάδι. Προσπαθήσαμε σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε καλή συμπεριφορά και το κρατάμε αυτό. Είχαμε μία καλή συζήτηση μετά το τέλος του αγώνα. Πιστεύω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο».

Για το αν άργησε να κάνει τις αλλαγές στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Πάντα κάνω κριτική στον εαυτό μου. Μετά το παιχνίδι λέω ότι ίσως ναι. Πήρα την απόφαση τότε γιατί εκείνη τη στιγμή θεωρούσα ότι παίζαμε καλά. Αισθανόμουν αυτοπεποίθηση».

Για το παιχνίδι με την Καβάλα είπε: «Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να υπολογίσουμε τον αντίπαλο αλλά το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να είμαστε ακριβείς σε όλο τον αγώνα. Θα πάμε με την ίδια φιλοσοφία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να είμαστε δημιουργικοί».


Ακόμα για το τι είπε στους παίκτες στο τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπου τους μάζεψε στη σέντρα, ανέφερε: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι. Είναι εύκολο όταν κερδίζεις αλλά πρέπει να γίνεται και όταν χάνεις. Όλοι κερδίζουμε μαζί και όλοι χάνουμε μαζί. Πήγαμε στο τέλος να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας».

Για τη συμμετοχή του Κουμορτζί ο οποίος υπέστη τράβηγμα στη μέση στην προπόνηση της Τετάρτης. «Ο Κουμορτζί είχε ένα πρόβλημα στη μέση. Τον προστατέψαμε χθες αλλά όμως θα εκπλαγώ αν δεν παίξει το Σάββατο».

Και για το υπόλοιπο ρόστερ: «Κάνουμε κάθε εβδομάδα ένα φιλικό για τους νέους παίκτες. Η αποστολή μου είναι να υποστηρίζω τους νέους παίκτες. Τα φιλικά αυτά έχουν σκοπό να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση οι παίκτες αλλά και να δείξουν στον προπονητή ότι μπορούν να αγωνιστούν. Έχουμε πάνω από 30 παίκτες και είναι λογικό εκείνοι που μένουν έξω να είναι απογοητευμένοι. Εγώ πρέπει να τους δείξω ότι τους έχω ζωντανούς. Νομίζω ότι είναι καλό για ένα προπονητή να έχει επιλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια