Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Έμπαζε... νερά!

«Θύμα» της Ζενίτ έπεσε και η ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να δέχονται βαριά ήττα από τους Ρώσους με 4-2. Πάντως αν αναλογιστεί κανείς το γε...

«Θύμα» της Ζενίτ έπεσε και η ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να δέχονται βαριά ήττα από τους Ρώσους με 4-2. Πάντως αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης βρίσκεται σε τρομερή φόρμα τον τελευταίο καιρό, μοιράζοντας τεσσάρες και πεντάρες στους αντιπάλους της και ότι η ΑΕΚ από το 4'1 έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νασούτι, τότε το τελικό σκορ μπορεί να χαρακτηριστεί και τιμητικό για την «ένωση».

Το μεγάλο μείον της ΑΕΚ για ακόμη ένα ματς ήταν η αμυντική της γραμμή, καθώς οι Ρώσοι δημιούργησαν ευκαιρία όποτε ήθελαν.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησαν το ματς οι Ρώσοι, με τον Ούμποτσαν να νικάει τον Αραμπατζή στο 1ο μόλις λεπτό και τον Μπρούνο Αλβες, να χτυπάει την πρώτη ομάδα του στο 13ο, γράφοντας το 2-0. Η ΑΕΚ μπήκε ξανά στο παιχνίδι με καταπληκτικό γκολ που προήλθε από συνδυασμό Λαγού, Σκόκο και Λυμπερόπουλου με τον τελευταίο να γράφει το 2-1 στο 37ο λεπτό.

Η αποβολή του Νασούτι για διαμαρτυρία στο 43’ αποσυντόνισε ακόμη περισσότερη την  ΑΕΚ, με τον Αργεντινό να φεύγει λόγω διαμαρτυρίας στο πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του, όταν και δέχτηκε την πρώτη κάρτα.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Λάζοβιτς και κάπου εκεί τελείωσε το ματς για την ΑΕΚ, αφο΄λυ δέχτηκε και στο 57' το τέταρτο γκολ, ξανά από τον Λάζοβιτς αυτή τη φορά με τακουνάκι.

Το τελικό 4-2, το διαμόρφωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Παντελής Καφές, πέναλτι που κέρδισε στο 80' ο Ντιόπ από τον Μαλαφέεφ.

ΖΕΝΙΤ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μαλαφέεφ, Χουμπότσαν, Μπρούνο Άλβες, Κρίζανατς, Λούκοβιτς, Ζιριάνοφ, Ντενίσοφ (67' Σιρόκοφ), Μπιστρόφ (74' Κανουνίκοφ), Λάζοβιτς, Ντάνι (67' Ρόσινα), Μπουκάροφ

ΑΕΚ (Χριστόφορος Κόλα): Αραμπατζής, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Δέλλας, Λαγός, Γκέντσογλου, Καφές, Μάκος, Λυμπερόπουλος (46' Γιάχιτς), Τζεμπούρ (58' Ντιοπ), Σκόκο (82' Μπλάνκο)


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μίρολαντ Μάζιτς (Σερβία)
ΓΗΠΕΔΟ: «Πετρόφσκι Στάντιον», Αγία Πετρούπολη

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου (2 αγ.)

Ζενίτ 6 (7-3)
ΑΕΚ (5-5)
Χάιντουκ (2-3)
Άντερλεχτ (1-4)


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια