Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Συνάντηση κορυφής Πατέρα - Τζίγγερ

Συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και τον αδερφό του Γιώργο, είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέ...

Συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και τον αδερφό του Γιώργο, είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας, μία μέρα μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη.


Στο ραντεβού, που έγινε στο γραφείο του προέδρου της ΠΑΕ, οι τρεις άνδρες συζήτησαν για πάνω από τρεις ώρες (η συνάντηση έληξε λίγο μετά τις 19:30) για την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε χθες η ομάδα  με τον προπονητή των «πρασίνων» Νίκο Νιόπλια να είναι στο επίκεντρο, χωρίς πάντως να έχει παρθείκάποια απόφαση για το μέλλον του 45χρονου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Παράλληλα, να σημειωθεί ότι προηγουμένως  ο κ. Πατέρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Κώστα Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτας και Νίκο Νιόπλια με τους οποίους συζήτησε για τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας και τόνισε ότι επιβάλλεται να αλλάξει επειγόντως η κατάσταση. Επίσης, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ζήτησε από τον Αντωνίου να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές τη δυσαρέσκεια  του για την ήττα από τους Δανούς.

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια