Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σολμπάκεν: Πιστεύαμε στην ομάδα μας

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Σολμπάγκεν,  τόσο για την νίκη που κατάφερε να πάρει η ομάδα του απέναντι στον Παναθ...

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Σολμπάγκεν,  τόσο για την νίκη που κατάφερε να πάρει η ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όσο και για την εμφάνιση που πραγματοποιήσαν οι παίκτες του.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι  η  δουλειά που έχει κάνει η ομάδα του βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και αυτό ήταν που την οδήγησε στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρχικά, είπε: "Δεν ξέρω τι να πω ότι κάναμε σήμερα ήταν με το μέρος μας. Ύστερα από ένα άσχημο ξεκίνημα που είχαμε χάσαμε μπάλες παίξαμε πάρα πολύ καλά. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ".

Eν συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις:

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πιστεύεται τόσο στην ομάδα σας;

"Πιστεύαμε πάρα πολύ στην ομάδα μας. Μετά το πρώτο 15 λεπτό ανεβάσαμε το τέμπο μας και παίξαμε πολύ καλά. Κρατήσαμε μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς και βγάλαμε πολύ καλές επιθέσεις. Έχουμε δουλέψει πολύ στο γήπεδο και αυτό μας βγήκε"

Θεωρείται ότι πλέον είστε φαβορί για τη πρόκριση;

"Ναι πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα έχει φοβηθεί τώρα (γέλια). Έχουμε μαζέψει το απόλυτο πριν από δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Τώρα βλέπω ότι το πιθανότερο είναι πως η νίκη μας στο πρώτο ματς με τη Ρούμπιν ήταν πιο σημαντική καθώς σε τρία ματς με τη Μπαρτσελόνα έχει παίξει πάρα πολύ καλά".

Πως είδατε σήμερα τους Γκρόνκιερ και Ν’ Ντόι;

"Ο Γκρόνκιερ ήταν αδύνατος στους τελευταίους δύο αγώνες, σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός και ο Ν’ Ντόι από τη πλευρά του πέτυχε και πάλι ένα γκολ. Οπότε τι να πω. Πιστεύω ότι σήμερα πάρα πολύ θα ήθελαν να τον βλέπουν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού".

Τι σημαίνει για εσάς η πρώτη εκτός έδρας νίκη σας;

"Σπάσαμε μια ακόμη παράδοση που δεν είχε σπάσει. Αν δεν γινόταν σήμερα θα ήταν δύσκολο να γίνει σε ένα άλλο παιχνίδι. Οπότε θεωρώ ότι είναι καλό για τη Κοπεγχάγη που έσπασε μια κακή παράδοση. Όταν γίνει αυτό την πρώτη φορά μπορείς να το κάνεις πιο εύκολο την δεύτερη φορά".

Ποια είναι η άποψη σας για τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα;

"Στο επόμενο παιχνίδι θα αντιμετωπίσουμε τη καλύτερη ομάδα του κόσμου που θα έχει το μεγαλύτερο κίνητρο. Και θεωρώ ότι οι παίκτες μου θα έχουν να μάθουν πολλά από εκείνα τα δύο παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα με τον υψηλότερο ρυθμό αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό για εμάς που ο Παναθηναϊκός και η Ρούμπιν θα παίξουν μεταξύ τους και μπορεί να χάσουν βαθμούς. Θα είναι καλό για εμάς. Υπάρχει μεγάλη πίεση στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι καλό για εμάς".

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια