Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πατέρας: Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής προπονητή

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Νικόλας  Πατέρας σε ερώτησΗη που του τέθηκε   μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη με 2-0,  τονίζοντας δεν υπάρχει θέμα κ...

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Νικόλας  Πατέρας σε ερώτησΗη που του τέθηκε   μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη με 2-0,  τονίζοντας δεν υπάρχει θέμα και τόνισε πως ακόμα υπάρχουν ελπίδες.


Παράλληλα,  ο πρόεδρος των "πρασίνων" σημείωσε πως πρέπει οι «πράσινοι» να διορθώσουν πολλά πράγματα και να βρουν την νοοτροπία που είχαν την περασμένη σεζόν.

«Είναι φανερό ότι τα διοικητικά προβλήματα που υπήρχαν το καλοκαίρι μαζί με ορισμένα λάθη, δημιούργησαν και πάρα πολλές παρενέργειες στην ομάδα», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Τώρα πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν».

Στην συνέχεια μιλώντας για τον κόσμο, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήταν δίπλα στην ομάδα και στα 90 λεπτά».

Σε ερώτηση για το αν θα γίνουν αλλαγές, ερώτηση που αναφερόταν φυσικά σε αλλαγή προπονητή, τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Για το αν έχει χαθεί η πρόκριση ανέφερε «Πάντα υπάρχουν ελπίδες. Εγώ εξήγησα τους λόγους για τους οποίους χρειαζόμαστε βαθιές τομές. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, έχουμε αξιόλογους ποδοσφαιριστές και όλα πρέπει να πάνε καλά».

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια