Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τριποντο και... ανοίγει ο δρόμος

Με… μοναδικό στόχο το «τρίποντο» θα υποδεχθεί απόψε το βράδυ (21:45, NET ) o Παναθηναϊκός την Κοπεγχάγη, προκειμένου να καλύψει το έδαφος α...

Με… μοναδικό στόχο το «τρίποντο» θα υποδεχθεί απόψε το βράδυ (21:45, NET) o Παναθηναϊκός την Κοπεγχάγη, προκειμένου να καλύψει το έδαφος από την ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και να «ζεστάνει» τον κόσμο του, που διψάει για ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» θα έχουν στο πλευρό τους 50.000 φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα… σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές να παίξουν όσο το δυνατό καλύτερα, με μοναδικό προορισμό την νίκη. Σε περίπτωση που έρθουν οι τρεις βαθμοί, αυτόματα αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει το πρώτο βήμα  για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία του ομίλου.  Τώρα , όσον αφορά το κομμάτι το πώς θα παραττάξει την ομάδα ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού,  κάτι που έδειξε και στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Κοζανίτης τεχνικός δοκίμασε τον Βραζιλιάνο στην άμυνα δίπλα στον Σαριέγκι και πίσω από τον Σισέ τον Λουίς Γκαρσία. Συγκεκριμένα η 11αδα που χρησιμοποίησε χθες και που πιθανότατα να είναι αυτή που θα αρχίσει τον αποψινό αγώνα, είναι η εξής: Ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια. Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα στο κέντρο της άμυνας. Βύντρα και Μαρίνος στα άκρα της. Στη μεσαία γραμμή: Σιμάο, Κατσουράνης σαν αμυντικά χαφ. 

Ο Λέτο στα αριστερά και ο Νίνης δεξιά. Ο Λουίς Γκαρσία ανάμεσά τους και ο Σισέ στην κορυφή. Πάντως, οι σκέψεις του Νιόπλια δεν… μένουν εκεί, διότι επικρατεί  επικρατεί το ενδεχόμενο θέση στην 11άδα να πάρουν οι Μπουμσόνγκ και Καραγκούνης. 

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ενδέχεται να προτιμηθεί στην περίπτωση που ο Νιόπλιας θέλει να δώσει ύψος στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Στην περίπτωση αυτή, στον πάγκο θα μείνει ο Γκαρσία. Στην δεύτερη περίπτωση είναι να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Καραγκούνης και να μείνει εκτός ο Λουίς Γκαρσία.

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

2 σχόλια