Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αναστόπουλος: Στον ΟΦΗ αξίζει η Σούπερ Λιγκ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «sentra fm», ο προπονητής του ΟΦΗ Νικός Αναστόπουλος μίλησε για την συνεργασία του με τ...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «sentra fm», ο προπονητής του ΟΦΗ Νικός Αναστόπουλος μίλησε για την συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους» της Κρήτης, για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, για τα σχέδια του, αλλά και για τον αγώνα του ΠΑΟ με την Κοπεχγάγη.

  
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Αναστόπουλος κατάφερε να ξεφύγει μπαίνοντας μέσα στην καφετέρια, δεχόμενος ωστόσο χτυπήματα στο πρόσωπο, ενώ οι δράστες της επίθεσης κατάφεραν να διαφύγουν.

Εν τω μεταξύ, λίγη ώρα νωρίτερα ο νέος τεχνικός του κρητικού συλλόγου παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3", με αφορμή το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην προπονητική καριέρα του.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για το πότε έκλεισε η συμφωνία με τον ΟΦΗ:

"Χθες το βράδυ μου έγινε ένα τηλεφώνημα από τον Μαχλά και συμφωνήσαμε ότι θα πάω σήμερα να τακτοποιήσουμε τα υπόλοιπα".

Για το αν άκουσε τον Μαχλά προβληματισμένο για το κακό ξεκίνημα του ΟΦΗ:

"Δεν θα έλεγα ότι είναι προβληματισμένος. Ο ΟΦΗ κακά τα ψέματα είναι μια ομάδα που κακώς βρίσκεται στην Β' εθνική. Πιστεύω ότι η θέση του είναι στην Σούπερ Λίγκα. Φέτος είναι η χρονιά στην οποία πρέπει να πετύχει τον στόχο του, ο οποίος θα έλεγα ότι είναι και μονόδρομος. Όλ' αυτά σαν άνθρωπο σε φέρνουν σε σημείο να σκέφτεσαι ότι αν δεν τα καταφέρουμε καταστραφήκαμε".

Για το λόγο που δεν έχει επιστρέψει ακόμα ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα και για τα σχέδια του:

"Η Β' εθνική είναι δύσκολη κατηγορία και όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν τον ΟΦΗ. Σε βλέπουν με άλλο μάτι και σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Είναι γνωστό ότι στην Β' εθνική υπερισχύει η δύναμη από την τεχνική. Αν λοιπόν δεν συνειδητοποιήσεις ότι θα πρέπει να βάλεις τα πόδια σου στην φωτιά κι ότι θα πρέπει να ματώσεις περισσότερο δεν θα κερδίσεις κανένα παιχνίδι. Η εποχή της φανέλας, ή το ότι είμαι ΟΦΗ και έχω μεγάλη ιστορία σαν σύλλογος , έχει περάσει εδώ και χρόνια. Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό. Αν μπορέσουμε και το καταλάβουμε αμέσως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν όμως μας πάρει χρόνο, τότε θα έχουμε θέμα. Από εκεί και πέρα θα ρίξουμε όλο το βάρος για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται".

Για το πως του φαίνεται που τον χαρακτηρίζουν προπονητής ειδικών αποστολών:

"Μπορεί να το έχει η μοίρα μου! Η δουλειά του προπονητή τα έχει αυτά. Άλλωστε σε όλες τις αποστολές που έχω πάει, δεν βρήκα ποτέ τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα. Πάντα υπάρχουν δυσκολίες. Δυστυχώς αυτή είναι η δουλειά μας, και πάνω σε αυτό το πλάνο θα βαδίσουμε ακόμα μία φορά".

Για τις δυσκολίες, δεδομένου ότι δεν έχει αναλάβει την ομάδα από την αρχή της σεζόν:

"Το πρώτο πράγμα που κοιτάζω είναι να μην αρχίσουμε τις δικαιολογίες. Για παράδειγμα να βρούμε χρόνο, ή να ζητήσουμε πίστωση χρόνου κλπ. Δυστυχώς όταν δεν είσαι από την αρχή στην ομάδα υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ξεκινάμε από την Κυριακή και προχωράμε".

Για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη:

"Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι το οποίο δύσκολα ή εύκολα θα το κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Η Κοπεγχάγη είναι καλή ομάδα, αλλά αν ο Παναθηναϊκός παίξει το γνωστό του καλό παιχνίδι θα κερδίσει".

Για το πως βλέπει τον φετινό Ολυμπιακό:

"Αν πάρουμε ως κριτήριο το τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τα δείγματα γραφής είναι πολύ καλά. Και αν συνεχίσει έτσι πιστεύω ότι η χρονιά θα είναι πετυχημένη".



Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια