Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στραβοπάτησε στο Καζάν η "Μπάρτσα"

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να νικήσει την Ρουμπίν στο Καζάν, αφού έμεινε στο 1-1 στην αναμέτρηση με την Ρώσικη ομ...

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να νικήσει την Ρουμπίν στο Καζάν, αφού έμεινε στο 1-1 στην αναμέτρηση με την Ρώσικη ομάδα.


Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι σε ανατροπή του Κασέλιν από τον Ντάνι Άλβες. Από την άσπρη βούλα ευστόχησε ο Νομπόα, κάνοντας το 1-0.

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήρθε στην επανάληψη. Οι Καταλανοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με πέναλτι που κέρδισε ο Ινιέστα και εκτέλεσε ο Βίγια στο 60'.

Η Ρούμπιν άγγιξε το δεύτερο γκολ τρία λεπτά πριν το τέλος, αλλά η κεφαλιά του Μάρτινς σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Βαλντές.

ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζικόβ, Καλεσίν, Σαλουβάκντζε, Θέσαρ Νάβας, Μποκέτι, Ανσάλντι, Νομπόα (88' Νάτσο), Μουράβσκι, Ριαζάντσεβ, Γκεκντενίζ Καραντενίζ (64' Μάρτινς), Κορνιλένκο (62' Σιμπάγια).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Μάξουελ, Μαστσεράνο (60' Μέσι), Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα, Πέδρο, Βίγια (86' Μπόγιαν)

Δεν υπάρχουν σχόλια