Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στο «Μεστάγια» στραμμένα τα φώτα

«Νοσοκομείο» θυμίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που καλείται να αντιμετωπίσει στο Μεστάγια την Βαλένθια  στο πιο αμφίρροπο από τα παιχνίδια τη...

«Νοσοκομείο» θυμίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που καλείται να αντιμετωπίσει στο Μεστάγια την Βαλένθια  στο πιο αμφίρροπο από τα παιχνίδια της αποψινής βραδιάς για το Champions League.

Οι κόκκινοι διάβολοι θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Γκίγκς, Σκόουλς και Ρούνεϊ ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ρίο Φέρντιναντ που, κατά τον Φέργκιουσον, δεν βρίσκεται ακόμη σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.

Στον άλλο αγώνα του 3ου ομίλου, η Ρέιντζερς υποδέχεται στο Άιμπροξ την πρωταθλήτρια Τουρκίας Μπούρσασπορ με στόχο την πρώτη νίκη στον όμιλο.

Πολύ αμφίρροπο αναμένεται να είναι και το παιχνίδι της Τότεναμ με την Τβέντε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν με τον Ρέντναπ να έχει κανονικά στη διάθεση του τους Τσόρλουκα και Μόντριτς που επέστρεψαν οριστικά από τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Στο Μιλάνο, η Ίντερ φιλοξενεί την Βέρντερ χωρίς τον αρχηγό της Χαβιέ Ζανέτι ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Ντιέγκο Μιλίτο και Πάντεφ. Παίκτες-κλειδιά θα απουσιάσουν,πάντως, και για την ομάδα της Βρέμης όπως οι Φρινγκς και Κλαούντιο Πιζάρο.

Όσον αφορά τον 2ο όμιλο, η Χάποελ στην παρθενική της συμμετοχή στη διοργάνωση αντιμετωπίζει μπροστά στο κοινό της την Λυόν που θέλει να φύγει από το Τελ Αβίβ με το τρίποντο όπως έκανε και στην πρεμιέρα εναντίον της Σάλκε.

Οι Γερμανοί υποδέχονται με την σειρά τους την Μπενφίκα που θα αγωνιστεί χωρίς τον Αϊμάρ και θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για το κάκιστο ξεκίνημα τους στην Bundesliga.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της ημέρας, η Ρούμπιν θα επιχειρήσει να επαναλάβει τα περσινά κατορθώματα της με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα θέλοντας παράλληλα τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη την 1η αγωνιστική.

Ο Μέσι έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή των μπλαουγκράνα, ώστοσο παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα. Τέλος, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Κοπεγχάγη που δεν διαθέτει καλή παράδοση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της στους ομίλους του Champions League με 3 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αποψινής βραδιάς έχει ως εξής:

1ος όμιλος: Τότεναμ-Τβέντε (21:45), Ίντερ-Βέρντερ Βρέμης (21:45)

2ος όμιλος: Χάποελ Τελ Αβίβ-Λυόν (21:45), Σάλκε-Μπενφίκα (21:45)

3ος όμιλος: Βαλένθια-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45), Ρέιντζερς-Μπούρσασπορ (21:45)

4ος όμιλος: Ρούμπιν Καζάν-Μπαρτσελόνα(19:30), Παναθηναϊκός-Κοπεγχάγη (21:45)



Επιμέλεια: Ζαχαρίας Σαραντουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια