Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Η Σούπερ Λιγκ παρουσίασε τον ειδικό πίνακα βαθμολογίας των πλέι οφ,

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ Η Superleague, με τη συμπλήρωση της 20ής αγωνιστικής ημέρας, παρουσιάζει τον ενδεικτικό πίνακα της...




Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

Η Superleague, με τη συμπλήρωση της 20ής αγωνιστικής ημέρας, παρουσιάζει τον ενδεικτικό πίνακα της βαθμολογίας για τη διοργάνωση των Play Οff ΟΠΑΠ 2011, αν οι αγώνες ξεκινούσαν σήμερα. Ο ειδικός βαθμολογικός πίνακας θα επικαιροποιείται μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στη διοργάνωση των αγώνων κατάταξης (Play Οff) συμμετέχουν οι ομάδες που καταλαμβάνουν τις θέσεις 2, 3, 4 και 5 με την ολοκλήρωση της κανονικής αγωνιστικής περιόδου.

Οι τέσσερις αυτές ομάδες συμμετέχουν σε όμιλο και αγωνίζονται μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας. Θα διεξαχθούν συνολικά 12 δηλαδή αγώνες σε 6 αγωνιστικές ημέρες.

Οι αγωνιστικές των Play Off θα προκύψουν από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου.
Πριν την έναρξη της διοργάνωσης των αγώνων κατάταξης, καταρτίζεται ειδικός πίνακας βαθμολογίας, στον οποίο προσδιορίζονται οι βαθμοί με τους οποίους εισέρχεται στην διοργάνωση η κάθε ομάδα.

Η ομάδα που κατέλαβε την 5η θέση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ξεκινάει με μηδέν (0) βαθμούς και η βαθμολογική διαφορά της από την 4η, 3η, και 2η ομάδα του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ διαιρείται διά του πέντε (5) για να προσδιοριστούν οι αντίστοιχοι βαθμοί των υπολοίπων ομάδων.

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται έντονος συναγωνισμός μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν στα Play Οff ΟΠΑΠ 2011, δίνοντας ισχυρό κίνητρο για την καλύτερη δυνατή επίδοση, τόσο στους αγώνες κατάταξης, όσο και κατά την κανονική αγωνιστική περίοδο.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στους αγώνες κατάταξης, τα κριτήρια κατάταξης είναι κατά σειρά:
1. Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια στα Play Off ΟΠΑΠ.
2. Η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια στα Play Off ΟΠΑΠ.
3. Η κατάταξη στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.
Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική προκήρυξη των αγώνων κατάταξης στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας Αρχής στη διεύθυνσηhttp://superleaguegreece.net/pedocs/Prokiriksi_Agonon_Katataksis_2010-2011.pdf

Για τη διευκόλυνση του φίλαθλου κοινού και για την καλύτερη παρακολούθηση της διαμόρφωσης της βαθμολογίας των Play Off θα παρουσιάζεται ο σχετικός πίνακας βαθμολογίας με τις ομάδες που καταλαμβάνουν τις θέσεις 2, 3, 4 και 5, αμέσως μετά την ολοκλήρωση κάθε Αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια