Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ηρακλής Ανακοίνωσε Καϊτά

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος ο Ηρακλής ανακοίνωσε μια ακόμα μεταγραφή. Οι «κυανόλευκοι» συμφώνησαν με τη Μονακό για την απόκ...


Ανακοίνωσε Καϊτά

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος ο Ηρακλής ανακοίνωσε μια ακόμα μεταγραφή. Οι «κυανόλευκοι» συμφώνησαν με τη Μονακό για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, του Σάνι Καϊτά. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Παίκτης του ΗΡΑΚΛΗ είναι από σήμερα (31/01) και ο διεθνής Νιγηριανός αμυντικός μέσος Sani Kaita, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011».
Ο Νιγηριανός μέσος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις με την ομάδα. Μέχρι να φτάσουμε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Κεϊτά έπρεπε να αδειάσει θέση ξένου ποδοσφαιριστή. Ο Καρλίνιος ήταν ο παίκτης που είχε τις περισσότερες πιθανότητες λόγω του τραυματισμού του.
Έτσι λοιπόν η ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση στον Βραζιλιάνο: να διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών και να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι το καλοκαίρι ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους «κυανόλευκους» να καλύπτουν όλα τα έξοδα, ώστε να είναι πανέτοιμος για τη νέα περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια