Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

"Απέκρυψε ο Δαλούκας τα τηλέφωνα του Πατέρα"

Στον ισχυρισμό ότι ο Γιώργος Δαλούκας έχει αποκρύψει από τον αθλητικό εισαγγελέα τα δύο τηλεφωνήματα που του έκανε ο Νικόλας Πατέρας, προχώ...


Στον ισχυρισμό ότι ο Γιώργος Δαλούκας έχει αποκρύψει από τον αθλητικό εισαγγελέα τα δύο τηλεφωνήματα που του έκανε ο Νικόλας Πατέρας, προχώρησε ο Σωτήρης Βοργιάς, μιλώντας στο Δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Ο παλαιός διαιτητής δήλωσε δικαιωμένος για τη αποκάλυψη της εφημερίδας Sportday, ενώ είπε με νόημα: «Ακόμα περιμένω από τον Σοφοκλή Πιλάβιο να μου κάνει αγωγή που τον κατονόμασα στην 3η κασέτα».

«Τώρα ο κ. Δαλούκας πρέπει να μας πει γιατί απέκρυψε από τον κ. Σιμιτζόγλου τα δύο τηλεφωνήματα του προέδρου του Παναθηναϊκού και ο κ. Πατέρας να αποκαλύψει από που είχε την πληροφορία ότι ο διαιτητής θα σφύριζε υπέρ του Άρη», πρόσθεσε ο κ. Βοργιάς, ενώ αναφέρθηκε στην περίφημη 3η κασέτα: «Εγώ ό,τι άκουσα, το είπα στην τηλεόραση. Ακούγεται καθαρά η φωνή του κ. Πιλάβιου. Την επομένη της εκπομπής διάβασα ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα μου κάνει αγωγή. Ακόμα την ετοιμάζει;».

Ο κ Βοργιάς  αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό του Αλέξη Κούγια στο γήπεδο της Ριζούπολης:

«O Κούγιας πήγε γυρεύοντας. Τι περίμενε να συμβεί στο γήπεδο, όταν έχει αποκαλέσει τον Απόλλωνα βρώμικη ομάδα; Προκάλεσε με την εμφάνιση του και τη συμπεριφορά του. Καταδικάζω τον ξυλοδαρμό, αλλά έπρεπε να το περιμένει, μετά τα όσα είχε δηλώσει. O ίδιος έχει κάνει διάφορα στο παρελθόν, όταν ξεβράκωσε διαιτητή και χαστούκισε τον αρχιδιαιτητή της Football League, Γιώργο Γιαννόπουλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια