Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Θλίψη από το θάνατο του μοντέλου της Μενεγάκη

Θλίψη και σοκ από τον χαμό της Mirela. Bαρύ το κλίμα στον «Καφέ με την Ελένη» αλλά και στον κόσμο της μόδας. Εσβησε ένα από τα πιο όμορφα χ...


Θλίψη και σοκ από τον χαμό της Mirela. Bαρύ το κλίμα στον «Καφέ με την Ελένη» αλλά και στον κόσμο της μόδας. Εσβησε ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα της ελληνικής...
 τηλεόρασης! Ενα από τα μοντέλα της Ελένης Μενεγάκη βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα.

«Χάσαμε ένα κοριτσάκι που αγαπούσαμε πολύ. Για όλους εμάς ήταν σοκ!» Με αυτά τα λόγια η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τη Mirela Colodzeischi από τον αέρα της εκπομπής της. Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Η φωνή της έτρεμε και οι λέξεις έβγαιναν με δυσκολία. «Θα κλείσουμε με μια τραγική είδηση που μας έκανε όλους να ανατριχιάσουμε. Η αγαπημένη μας συνεργάτιδα, η Mirela σκοτώθηκε ξαφνικά και απρόσμενα. Ηταν ένα νέο και πολύ γλυκό κορίτσι» είπε χθες η παρουσιάστρια με τα μάτια βουρκωμένα για τον θάνατο της αγαπημένης συνεργάτιδάς της.

Η 25χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Το νήμα της ζωής της κόπηκε με τον πιο απάνθρωπο και βίαιο τρόπο. Η Mirela το βράδυ της Κυριακής έφυγε από επίδειξη μόδας στην Ανθούσα και κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό της στη Σαρωνίδα, όπου μένει πολύ στενός φίλος της. Στον δρόμο, όμως, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά της. Για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε να περιμένουν την πυροσβεστική υπηρεσία και στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε σε κώμα στο Ασκληπιείο της Βούλας. Αν και έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τελικά τη Δευτέρα το απόγευμα υπέκυψε στα τραύματά της βυθίζοντας στη θλίψη τον κόσμο της μόδας!

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στον «Καφέ με την Ελένη». Συγκλονισμένη η παρουσιάστρια, αλλά και όλοι οι συντελεστές της εκπομπής δεν μπορούσαν να πιστέψουν την είδηση. «Η Mirela από την πρώτη στιγμή σε κέρδιζε, ήξερε πότε να μιλήσει αλλά και πότε να κρατήσει αποστάσεις, ενώ ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώ [Τα αποχαιρετιστήρια στεφάνια από την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Μαρκετάκη.] ώματα για οτιδήποτε» μας εξομολογούνται άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί της στην πρωινή εκπομπή.

Αλλωστε, όσοι δούλεψαν μαζί της και στον χώρο της μόδας τονίζουν πως η Mirela ήταν ένα κορίτσι όλο ζωντάνια, καλό παιδί και δεν έδινε πότε δικαιώματα. Ηταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, με θετική ενέργεια και όλοι είχαν να λένε μόνο θετικά σχόλια. Η είδηση του θανάτου της έπεσε σαν βόμβα και στον χώρο της μόδας, όπου το λαμπερό κορίτσι έκανε καριέρα στις πασαρέλες. Το 25χρονο μοντέλο γοήτευε με τις εμφανίσεις του και τραβούσε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Η όμορφη Mirela καταγόταν από τη Μολδαβία και ήρθε στη χώρα μας πριν από δεκαεφτά χρόνια μαζί με τη μητέρα της, Λαρίσα, που στάθηκε δίπλα της σαν φύλακας-άγγελός της στηρίζοντας τη μοναχοκόρη της στις επιλογές της. Η εξωτερική της εμφάνιση σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα της και το γλυκό χαμόγελό της αποτέλεσαν για εκείνη το διαβατήριο για τον χώρο της μόδας. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς και καταξιωμένους σχεδιαστές και οίκους μόδας, όπως τον Μιχάλη Ασλάνη και τους Νίκο-Τάκη, τόσο στην πασαρέλα όσο και σε editorial μόδας πολλών περιοδικών.

Η Mirela εντάχθηκε στο δυναμικό του «Καφέ» πέρυσι τέτοια εποχή, λίγο πριν από τις εξορμήσεις της εκπομπής στην επαρχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή κέρδισε τους πάντες με την ευγένεια και την καλοσύνη της. Τη φετινή σεζόν το γοητευτικό κορίτσι έγινε ένα από τα εφτά μοντέλα του πρωινού ψυχαγωγικού του Alpha. Μάλιστα, κάθε Παρασκευή η Mirela ήταν το μοντέλο στο ένθετο της εκπομπής για το μακιγιάζ που παρουσιάζει ο έμπειρος make-up artist Γιάννης Μαρκετάκης. Την επέλεξε η παραγωγή της εκπομπής, αλλά και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη ξεχωρίζοντάς την από τα υπόλοιπα μοντέλα του «Καφέ», κρίνοντας ότι είναι το πιο κατάλληλο και γλυκό πρ [Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στη Mirela στο κοιμητήριο του Βύρωνα.] όσωπο για τη στήλη του μακιγιάζ. Η Mirela, μάλιστα, ήταν και σε τρέιλερ για τον «Καφέ», στο οποίο η παρουσιάστρια την πείραζε λέγοντάς της: «Εσύ δουλεύεις για μας;» Και στην απορία της ωραίας Ελένης το γοητευτικό μοντέλο μάς χάριζε ένα από τα καλύτερα χαμόγελά του.


Συντετριμμένος ο Μαρκετάκης

Συντετριμμένος από την είδηση του θανάτου ήταν ο Γιάννης Μαρκετάκης, ο οποίος πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός χθες και έχοντας ανειλημμένη επαγγελματική υποχρέωση δεν μπόρεσε να βρεθεί στο τελευταίο αντίο στη Mirela. Ο make-up artist που έχει μεταμορφώσει πολλές σταρ με την παλέτα του συνεργαζόταν με το γνωστό μοντέλο για τη στήλη της μόδας και είχαν αναπτύξει και μια φιλική σχέση. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το γελαστό αυτό κορίτσι χάθηκε τόσο ξαφνικά. Οταν επικοινωνήσαμε μαζί του, μας είπε: «Είμαι σε δουλειά και το έμαθα πριν από λίγο, αλλά δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω με κανέναν από την εκπομπή. Με τη Mirela γνωριστήκαμε όταν την επέλεξαν για τη στήλη της ομορφιάς και ήταν ένα πάρα πολύ καλό και ωραίο κορίτσι».


Το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες στις 3.30 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι της άτυχης Mirela στο κοιμητήριο του Βύρωνα. Οι φίλες της από τον χώρο της μόδας ήταν συντετριμμένες, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι χάθηκε έτσι ξαφνικά το γελαστό κορίτσι. Ανάμεσά τους ήταν και κοπέλες από το πρωινό του Alpha, οι οποίες αμέσως μετά την εκπομπή βρέθηκαν στο κοιμητήριο του Βύρωνα για να την αποχαιρετήσουν.

Η μητέρα της Λαρίσα ήταν η τραγική φιγούρα καθ' όλη τη διάρκειά της νεκρώσιμης ακολουθίας, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αποχαιρετά τη μοναχοκόρη της. Στο πλευρό της μάνας ήταν ο πατριός της άτυχης κοπέλας, Στέλιος, που κι αυτός ήταν συντετριμμένος από τον ξαφνικό χαμό. Πριν ξεκινήσει η κηδεία οι γονείς αποχαιρέτησαν την κόρη τους σκυμμένοι πάνω από το κατάλευκο φέρετρο και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η 25χρονη που ήταν σαν άγγελος ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και οι γονείς επέλεξαν το λευκό χρώμα και για τον στολισμό της εκκλησίας αλλά και για τα τριαντάφυλλα που κρατούσαν στα χέρια τους. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Μαρκετάκης δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και να πουν το τελευταίο αντίο στη συνεργάτιδά τους, αλλά συγκλονισμένοι και οι δύο από τον ξαφνικό χαμό της έστειλαν στεφάνια για να τιμήσουν τη μνήμη της.

«Χάρισέ μας ένα χαμόγελο»

«Χάρισέ μας ένα χαμόγελο, σε έχουμε έτοιμη για βόλτα»! Λόγια της Ελένης Μενεγάκη στη Mirela, το γοητευτικό μοντέλο που χάθηκε ξαφνικά και με τον πιο τραγικό τρόπο. Η 25χρονη καλλονή κάθε Παρασκευή ήταν πιστή στο ραντεβού της με την ομορφιά στην πρωινή εκπομπή του Alpha. Τα γοητευτικά πράσινα μάτια της μας ταξίδευαν με τη βοήθεια του Γιάννη Μαρκετάκη, που βάζοντας τις πινελιές του τα τόνιζε και αναδείκνυε το γατίσιο βλέμμα τους.

Στην τελευταία της εμφάνιση στον «Καφέ με την Ελένη», την Παρασκευή 25 Μαρτίου, η Ελένη Μενεγάκη προέτρεψε τη Mirela να τους χαρίσει ένα από τα καλύτερα χαμόγελά της. «Για δες μπροστά στην κάμερά σου να σε δούμε κανονικά. Σκάσε μας, παιδί μου, κι ένα χαμόγελο» της είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Περνάς καμιά στενοχώρια σήμερα;» Η Mirela απάντησε «όχι» και μας χάρισε το τελευταίο της τηλεοπτικό χαμόγελο! Και με αυτό θα τη θυμούνται όλοι οι φίλοι και συνεργάτες της!

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια