Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Πήρε Χρήστου, Στο στόχαστρό ο Φάμπιο Μπαλού

Την απόκτηση του Γιάννη Χρήστου  ανακοίνωσε  η διοίκηση του Πανθρακικού Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ υπέγραψε επαγγελματικό σ...

aps_panthrakikos_komotiniΤην απόκτηση του Γιάννη Χρήστου  ανακοίνωσε  η διοίκηση του Πανθρακικού

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ. Ο ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση την Κυριακή 31 Ιουλίου».
Σύντομο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Ο Γιάννης Χρήστου γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1981 στο Νομό Λακωνίας. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Χαλκηδόνας με την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β! Εθνικής κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2001-2002 πραγματοποιώντας 12 εμφανίσεις.
Την επόμενη αγωνιστική περίοδο και για τα επόμενα 4 χρόνια αγωνίστηκε στο Αιγάλεω συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α! Εθνικής (52 εμφανίσεις) αλλά και σε αγώνες του κυπέλλου UEFA και Intertoto. To 2006-2007 φόρεσε την φανέλα του Μεσσηνιακού (Β! Εθνική) και την επόμενη χρονιά αυτή του Πιερικού.
Την σαιζόν 2008-2009 υπέγραψε στον Διαγόρα Ρόδου όπου στα δυο χρόνια που αγωνίστηκε συμπλήρωσε 46 αγώνες πρωταθλήματος για να ακολουθήσει η ομάδα των Τρικάλων την περασμένη χρονιά.
Συνολικά έχει 52 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α! Εθνικής κατηγορίας και 139 αγώνες για το πρωτάθλημα της Β! Εθνικής.
Ακολουθεί ο Μπαλού;
Στο μεταξύ, η μεταγραφική αναζήτηση συνεχίζεται για την ομάδα της Κομοτηνής, η οποία έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Φάμπιο Μπαλού, ο οποίος είναι γνωστός στον Σάββα Παντελίδη από τη συνεργασία τους στα Τρίκαλα.
Ο Μπαλού ανήκει στην πορτογαλική Μαρίτιμο και ο Πανθρακικός έχει ξεκινήσει επαφές με τη διοίκησή της για να εξασφαλίσει το δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια