Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Δεν κατεβαίνει ούτε με Λεβαδειακό

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αν χωρίς ουσιαστικές συνέπειες, θα ολοκληρώσει τα πλέι οφ της Football League η Δόξα Δράμας. Όπως αναμενόταν,...

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αν χωρίς ουσιαστικές συνέπειες, θα ολοκληρώσει τα πλέι οφ της Football League η Δόξα Δράμας. Όπως αναμενόταν, οι Δραμινοί δεν θα αγωνιστούν ούτε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό. Από τους Μαυραετούς λείπουν δύο παίκτες ώστε να συμπληρώσουν τους εννέα που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αγωνιστούν κόντρα στους Βοιωτούς. 


Τη δεδομένη στιγμή, στο δυναμικό της Δόξας ανήκουν οι Τοπαλίδης, Κουμπρόγλου, Τρελλόπουλος, Αμανατίδης, Στεργιανός και Ραφαήλ Τσιμπλίδης. Αν υπολογίσει κανείς και τον Κάπελ που εξέτισε την ποινή του, υπάρχουν μόλις επτά παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι.
Οι Μαυρατετοί θα ακολουθήσουν ακριβώς την ίδια τακτική όπως στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θα πάνε στη Φυλή και θα ενημερώσουν τον διαιτητή ότι δεν είναι δυνατόν να αγωνιστούν. Συνεπώς, ο Λεβαδειακός θα πάρει το ματς στα χαρτιά.

Πάντως, η Δόξα δεν κινδυνεύει να χάσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ από τον Διαγόρα. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η θέση, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να τους δώσει την άνοδο στην SuperLeague εάν η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου υποβιβαστούν οριστικά. 
sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια