Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μεγάλη φιλική νίκη με 2-0 για Παναχαΐκή επί της ΑΕΚ

Παραμένει αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας η Παναχαϊκή. Μάλιστα, τέτοιες νίκες όπως αυτή που πέτυχε (2-0) το βράδυ της Τετάρτης στο σπουδαί...


Παραμένει αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας η Παναχαϊκή. Μάλιστα, τέτοιες νίκες όπως αυτή που πέτυχε (2-0) το βράδυ της Τετάρτης στο σπουδαίο φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ, της ενισχύει την αυτοπεποίθηση για μία πολύ καλή πορεία στην επάνοδό της, έπειτα από έξι χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Οι «κοκκινόμαυροι» πήραν τη νίκη γοήτρου, με 2-0, έπειτα από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Μιλοσέσκι στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και με κεφαλιά του Γιάννη Χλωρού στο 87’.
Το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν ικανοποίησε τους περίπου 6.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Οι δύο ομάδες δεν επηρεάστηκαν από την καταρρακτώδη βροχή που «έπιασε» μετά το 15’ και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη από την «Ένωση» στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αυτή την υπεροχή την μετέτρεψε σε γκολ με τον Σκοπιανό Μιλοσέσκι, ενώ έχασε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, μέχρι να τα καταφέρει για δεύτερη φορά με «δράστη» τον Χλωρό, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την «κοκκινόμαυρη» φανέλα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μ. Σεροπιάν): Ανδρούτσος, Σπίνουλας (53' Δαμιανίδης, 65' Χλωρός), Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας (81' Koκκίνης), Ατματζίδης, Τσεμπερίδης, Φούφουλας (84' Πακάλτσης), Μιλοσέσκι (53' Nτίνας), Κυβελίδης (63' Φουρτάδο), Ουρτάδο (72' Tαφίλι).
ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Χέλγκασον, Τόρες Ρουίθ (54' Bλάχος), Ροντρίγκεζ Περέϊρα (57' Τσίτας), Φερνάντες Βάσκεζ (46' Νικόλτσης), Καράμπελας (46' Κοντοές), Λαγός (46' Σιαλμάς), Βάργκας (46' Γκερέϊρο), Μπερνς (81' Κατσέτης), Γεωργέας (46' Τσουκαλάς), Κλωναρίδης (81' Φούντας).
Διαιτητές: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Ηλ. Σταθόπουλος, Γ. Παπαδήμας (Αχαΐας). 4ος: K. Μπόρτσαρης (Αχαϊας).
Κίτρινη κάρτα: Ιωάννου (35').

sportfmpatras

Δεν υπάρχουν σχόλια