Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Επιστρέφει ο Καλόπουλος!

Στις  λίστες της   Σούπερ Λίγκας  επιστρέφει ο  Δημήτρης Καλόπουλος  μετά τη σημερινή εισήγηση που έκανε ο Κύρος Βασάρας κρίνοντας ότι είναι...

Στις λίστες της Σούπερ Λίγκας επιστρέφει ο Δημήτρης Καλόπουλος μετά τη σημερινή εισήγηση που έκανε ο Κύρος Βασάρας κρίνοντας ότι είναι αθώος σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση των στημένων αγώνων!

Ο διαιτητής που ξεσήκωσε "θύελλα" αντιδράσεων στο περσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", υπενθυμίζεται πωςείχε "παροπλιστεί" από την ΚΕΔ, αφού φερόταν να είναι το ένα από τα πρόσωπα των συνομιλιών που βγήκαν στη δημοσιότητα για το σκάνδαλο των στημένων, ωστόσο η Επιτροπή Διαιτησίας τον επαναφέρει, αφού έκρινε ότι είναι αθώος.

Πάντως, οι πληροφορίες θέλουν τον πρώην διεθνή διαιτητή να σφυρίζει μόλις σε ένα παιχνίδι και κατόπιν να αποσύρεται από την ενεργό δράση, δικαιωμένος πια...

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός του κ. Καλόπουλου, στους πίνακες της Σούπερ Λίγκας επιστρέφει και ο Γεράσιμος Ντίτσος, για τον οποίο εισηγήθηκε θετικά ο Γιώργος Δούρος. Τέλος, επανατοποθετήθηκαν στον πίνακα της Football Leagueο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος και ο βοηθός, Δ. Βερρής, ενώ η βοηθός, Π. Κουτσουμπού, θα παίζει στο γυναικείο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια