Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αμφίβολος με το Μαρούσι ο Τσαλδάρης

Τελικά ο Άρης δεν έφυγε μόνο με την ήττα από την Πυλαία στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ αλλά και με δύο παίκτες τραυματίες, καθώς εκτό...


Τελικά ο Άρης δεν έφυγε μόνο με την ήττα από την Πυλαία στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ αλλά και με δύο παίκτες τραυματίες, καθώς εκτός από το διάστρεμμα του Μπόγρη, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει να αντιμετωπίσει πλέον και τον τραυματισμό του Δημήτρη Τσαλδάρη.

Ο έμπειρος γκαρντ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και για αυτό υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας κάνουν λόγο για διάταση στον δικέφαλο του ποδιού του.

Έτσι, μετά την αποχή των παικτών από την προπόνηση της Παρασκευής για τα οφειλόμενα από την ΚΑΕ, ο Τσαλδάρης δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το παιχνίδι με το Μαρούσι και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς.

Αυτό σημαίνει ότι είναι αμφίβολος για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης στο Αλεξάνδρειο. Εν τω μεταξύ, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής, οι «κίτρινοι» έχουν κανονικά προπόνηση, από την οποία θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπόγρης και Τσαλδάρης.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια