Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πρόμπιερζ: «Γι΄ αυτό έμεινα στον Άρη!»

Τους  λόγους  για τους οποίους αποφάσισε να  παραμείνει  στον  Άρη  εξήγησε, μιλώντας στους συμπατριώτες του, ο  Μίχαλ  Πρόμπιερζ .  «Ο πρόε...

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραμείνει στον Άρη εξήγησε, μιλώντας στους συμπατριώτες του, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ

«Ο πρόεδρος μού παρουσίασε ένα πλάνο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ομάδας και με έπεισε. Έτσι αποφάσισα να μείνω. Πριν δύο μήνες με εμπιστεύτηκαν και τώρα τους εμπιστεύομαι κι εγώ», δήλωσε αρχικά ο Πολωνός τεχνικός. 

Και κατόπιν, πρόσθεσε: «Πρόσφατα κυκλοφόρησε πως μείναμε στα αποδυτήρια για να αποφύγουμε τις αντιδράσεις των οπαδών μετά από έναν αγώνα. Είναι ψέματα. Πάντα φεύγουμε από το γήπεδο μία ώρα μετά τον αγώνα». 

Ερωτηθείς αν ήταν δύσκολο για τον ίδιο να περιθωριοποιήσει τον Νέρι Καστίγιο, απάντησε: «Όχι, είναι εύκολο όταν σε στηρίζει η ομάδα. Ο Καστίγιο προπονείται με τη δεύτερη ομάδα μαζί με άλλους πέντε παίκτες. Είναι θέμα της διοίκησης πλέον να βρει μία λύση για το θέμα». 

Τέλος, για την επιλογή του να εργαστεί εκτός συνόρων, ανέφερε: «Ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό. Αν δεν υπήρχε η κρίση, ίσως να μην πήγαινα ποτέ στον Άρη. Υπάρχουν προβλήματα και στη Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση της ομάδας με επέλεξε γιατί δεν μπορούσε να προσλάβει κάποιον ακριβό προπονητή με μεγάλο όνομα. Δεν θα πρέπει να έχουμε κόμπλεξ στην Πολωνία. Οι Πολωνοί προπονητές δεν είναι κακοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια