Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Επιφυλακτικότητα για Ξενιάδη

Το ενδιαφέρον του  Βασίλη  Ξενιάδη  για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της  ΠΑΕ  ΑΕΚ  ανεμετωπίζεται τουλάχιστον  επιφυλα...

Το ενδιαφέρον του Βασίλη Ξενιάδη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ ανεμετωπίζεται τουλάχιστον επιφυλακτικά, αν όχι μεδυσπιστία, από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Κι αυτό διότι στο παρελθόν ο εν λόγω επιχειρηματίας αφ' ενός έχει κάνειαποτυχημένες απόπειρες απόκτησης μετοχών σε ομάδες μικρότερου βεληνεκούς από την «Ένωση», αφ' ετέρου έδωσε μεγαλόστομες υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν ποτέ, ενώ η αποχώρησή του από το προσκήνιο έγινε εν μέσω αιχμών από τους ανθρώπους με τους οποίους διαπραγματευόταν.

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, προκαλούν (ευλόγως) ερωτηματικά για το αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι η λύση στα προβλήματα της ομάδας, ή θα προσθέσει ακόμη περισσότερα. 

Παράλληλα, ένα... τρομακτικό σενάριο αναφέρει πως ο Βασίλης Ξενιάδης, που φέρεται να έχει καλές σχέσεις με τον Μάκη Ψωμιάδη, λειτουργεί ως «μπροστινός» του προκειμένου να μη χάσει τα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν στη διάρκεια της θητείας του. 

Ο Βασίλης Ξενιάδης, πάντως, δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί έτοιμος να αποκτήσει το 51% των μετοχών της ΑΕΚ καταβάλλοντας εδώ και τώρα 10 εκατ. ευρώ και εξοφλώντας τις οφειλές προς ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους και τρίτους. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, που συναντήθηκε χθες (30/12) με τον Βασίλη Ξενιάδη, είναι πολύ επιφυλακτικός και περιμένει από τον υποψήφιο επενδυτή να αποδείξεις με πράξεις τις προθέσεις του: σε πρώτη φάση με 2,5 εκατ. ευρώ που δεσμεύεται πως θα βάλει από την ερχόμενη εβδομάδα ο ενδιαφερόμενος αποκτώντας ένα σημαντικό μερίδιο μετοχών (περίπου 20%) και εν συνεχεία με συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ - δεν αποκλείεται, εξάλλου, να ζητηθεί από τον υποψήφιο επενδυτή να παρουσιάσει εγγυητική επιστολήτραπέζης για να αποδεικνύει την οικονομική του επιφάνεια. 

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ελπίζει πως κάτι καλό θα προκύψει από την πλευρά των Αράβων. Τόσο από εκείνη του επενδυτή που εκπροσωπείται από το Γιάννη Βλάχο και φαίνεται να έχει «παγώσει» (δίχως όμως το θέμα να έχει κλείσει αρνητικά), όσο και από τα δύο επενδυτικά funds στο Ντουμπάι. 

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενημερώνονται από τον Τύπο για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ. Η δημοσιοποίηση του ονόματος του Βασίλη Ξενιάδη σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς που περίμεναν μία πολύ καλύτερη λύση, και θα έλεγε κανείς ότι δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την έκβαση της αναζήτησης ενός σοβαρού επενδυτή που θα λύσει τα προβλήματα της ομάδας και θα τους εξοφλήσει. 

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο προπονητής Νίκος Κωστένογλου προετοιμάζει την ομάδα για το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος της προσεχούς Τρίτης (3/1) με τη ΔόξαΔράμας έχοντας εκτός πλάνων τους Αραμπατζή, Μανωλά, Καράμπελα και Λυμπερόπουλο που είναι τιμωρημένοι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κοντοέ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια