Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ενδιαφέρον από Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης για Γκούμα!

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Γκούμα φέρεται να υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες του www.scorernews.gr από τον Ατρόμητο και τον Αστέ...


Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Γκούμα φέρεται να υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες του www.scorernews.gr από τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Βύζαντα Μεγάρων,  αποφάσισε να αποχωρήσει απο τους "κιτρινόμαυρους"  και να κάνει ένα... βήμα παραπάνω.

Έτσι,  εδώ και περίπου ένα μήνα αγωνίζεται στον Ερμή, (σ.σ.ομάδα που μετέχει στην Α' κατηγορία του Κυπριακού πρωταθλήματος), αφήνοντας μάλιστα ήδη πολύ καλές εντυπώσεις με την εμφάνιση του.
Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από δύο ελληνικές ομάδες της Σούπερ Λίγκ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωποι και των δύο συλλόγων έχουν έρθει σε επαφή με τον νεαρό μέσο και μάλιστα δεν αποκλείεται το καλοκαίρι, όπου εκπνέει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Κυπριακή ομάδα να τον δούμε να αγωνίζεται σε μία από τις δύο ομάδες.

 Πάντως, δεν θα είναι διόλου απίθανο  ο Γκούμας να παραμείνει "κάτοικος" Κύπρου, καθώς έχει αφήσει ήδη πολύ καλές εντυπώσεις στον Ερμή, με κάποιες ομάδες της γείτονης χώρας να τον έχουν βάλει στο... μάτι.

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια