Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πήρε τον Ιρλανδό Φόλαν ο Πανιώνιος

Ο Ιρλανδός  Κάλεμπ Φόλαν εΙναι ο εκλεκτός του  Πανιώνιου για να τον ενισχύσει στην επιθετική γραμμή  μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 29χρονο...


Παίρνει τον Ιρλανδό Φόλαν
Ο Ιρλανδός  Κάλεμπ Φόλαν εΙναι ο εκλεκτός του  Πανιώνιου για να τον ενισχύσει στην επιθετική γραμμή  μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 29χρονος  κέρδισε στο νήμα τον Πατρίκ Ντιμπαλά, που επίσης ήταν σε συζητήσεις με τον Πανιώνιο.

Ο Φόλα έπαιζε στο αμερικανικό πρωτάθλημα (MLS) με τη φανέλα των Κολοράντο Ράπιντς (26 συμμετοχές-6 γκολ), ενώ έχει περάσει από τις Λιντς, Χαλ, Γουίγκαν και Μίντλεσμπρο.

Ενώ κλήθηκε από τον Τζιοβάνι Τραπατόνι στην εθνική Ιρλανδίας στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής!

Ο Ιρλανδός θα φοράει τα κυανέρυθρα μέχρι το καλοκαίρι, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να διατηρεί οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους.

ενώ αποκτήθηκαν για τις Ακαδημίες και οι Θωμάς Μακαρονάς (μέσος από την Χαραυγή), Παναγιώτης Αποστόλου (τερματοφύλακας από το Καματερό) και Κώστας Σαμαρόπουλος (μέσος από τον Αετό Σκύδρας).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φόλαν μπορεί να βοηθήσει τόσο ως κλασικός φορ όσο και ως περιφερειακός κυνηγός, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λιντς, Μίντλεσμπρο, Χαλ και Γουΐγκαν. Η τελευταία ομάδα ήταν οι Ράπιντς του Κολοράντο, όπου σε 26 παρουσίες σκόραρε 6 φορές, ενώ είναι 7 φορές διεθνής με την Ιρλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια