Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αλεξανδρής: «Με αυτούς τους παίκτες χτίζονται όνειρα !»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος και συγκινημένος ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την άνετη νίκη του Άρη επί της Βιλερμπάν που μίλησε με τα καλύτερ...


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος και συγκινημένος ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την άνετη νίκη του Άρη επί της Βιλερμπάν που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του.

Παρόλο που τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Άρη, ο έμπειρος κόουτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους Γάλλους στο Αλεξάνδρειο για την 3η αγωνιστική του LAST 16 του Eurocup ήταν αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Αναφερόμενος λοιπόν, αρχικά στην εμφάνιση των παικτών του, ο «τίγρης» σχολίασε: «Περάσαμε δύσκολα από κάποιες ήττες που δεν έπρεπε να έρθουν και δεν τα καταφέραμε. Σήμερα παρ’ όλες τις απουσίες, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, γι' αυτό που αγωνίζεται από την αρχή της χρονιάς. Όπως λέει και ο Γιάννης Δαμιανίδης είμαι ένας έντονα συναισθηματικός άνθρωπος και θέλω να πω πως είμαστε όλοι μια γροθιά, εγώ, οι συνεργάτες μου, το προσωπικό που είναι κοντά στους παίκτες. Σήμερα είχαμε 11 παίκτες στην ομάδα, οι έξι ήταν ρούκις και οι πέντε δείτε τι χρόνο συμμετοχής έχουν στην Α1 τα προηγούμενα χρόνια. Μέσα από αυτή τη δουλειά, με αυτά τα υλικά χτίζονται τα όνειρα! Θέλουμε να δούμε τον Άρη ψηλά, υπάρχει μεγάλο background στον σύλλογο, αισθανόμαστε όλοι μας συγκινημένοι από την συμπαράσταση του κόσμου. Χρειάζεται λίγη υπομονή για να κάνουμε όλα όσα έχουμε στο μυαλό μας, γιατί οι δυσκολίες είναι αρκετά μεγάλες».

Στη συνέχεια, κάνοντας και πάλι αναφορά στην εμφάνιση των παικτών του, μίλησε για τη συνέχεια του Άρη και το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, λέγοντας: «Μείναμε λίγοι και το αβαντάζ που είχαμε, που ήταν η δουλειά στις προπονήσεις, χάνεται... Η δυναμικότητα των προπονήσεων απέχει, παρόλα αυτά τα παιδιά έκαναν μια καταπληκτική εμφάνιση, έβγαλαν πολύ μεγάλη ενέργεια και κάλυψαν τις απουσίες που είναι σημαντικές. Αυτή η νίκη μας κρατάει ζωντανούς, έχουμε έναν αγώνα με τη Δράμα, στον οποίο πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση, και θα πάμε τη Τρίτη να παίξουμε την ευρωπαϊκή μας παρουσία. Αν κερδίσουμε όλα είναι πιθανά. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα για να αντέξει».

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα των τελευταίων ημερών, τη φυγή του Τζέιμς και την πιθανή ενίσχυση του Άρη, για τα οποία ο κόουτς των Θεσσαλονικιών, σχολίασε: «Κάναμε κάποιες εισηγήσεις στον πρόεδρο. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, το ένα θέμα του Τζέιμς που το σωματείο πρέπει να δικαιωθεί με οποιαδήποτε μορφή, είτε οικονομική είτε κάτι άλλο, ίσως μια συγνώμη... Τα θέματα τα διαχειρίζεται ο πρόεδρος, υπάρχει και μια δέσμευση από τη FIBA. Προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές, είναι ένα θέμα που το διαχειρίζεται ο πρόεδρος. Κάποια στιγμή ίσως αλλάξει και να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιους παίκτες. Είμαστε αρκετά καλοί να προετοιμάσουμε ένα παιχνίδι, είναι πολύ δύσκολο όμως να παίξουμε δύο παιχνίδια τη βδομάδα, γιατί και τραυματισμοί βγαίνουν και δύσκολα μπορούν να ανταποκριθούν οι παίκτες, αλλά η προσπάθεια γίνεται από όλους μας…».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια