Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μαυραειδής: «Έκαναν πολύ καλή δουλειά και οι συμπαίκτες μου»

Μπορεί να βοήθησε τα μέγιστα για τη νίκη του Άρη επί της Βιλερμπάν σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ πόντων με τη φανέλα του «αυτοκράτορα» όμως ο ...


Μπορεί να βοήθησε τα μέγιστα για τη νίκη του Άρη επί της Βιλερμπάν σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ πόντων με τη φανέλα του «αυτοκράτορα» όμως ο Νταν Μαυραειδής στάθηκε στη βοήθεια που είχε από τους συμπαίκτες του.

Μιλώντας μετά τη νίκη που αφήνει ελπίδες πρόκρισης στον Άρη, ο νεαρός γκαρντ των «κιτρίνων» αναφερόμενος στο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο ανέφερε αρχικά: «Παίξαμε καλά για 30-35 λεπτά παρά το γεγονός ότι έλλειπαν δύο πολλοί έμπειροι παίκτες, ο Χρήστος Ταπούτος και ο Δημήτρης Τσαλδάρης».

Στη συνέχεια, σχετικά με τη δική του πολύ καλή εμφάνιση, ο Μαυραειδής προτίμησε να τονίσει τη βοήθεια που είχε από τους συμπαίκτες του, σχολιάζοντας: «Ένιωθα άνετα σήμερα. Για να σκοράρω όμως εγώ με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου που έκαναν πολύ καλή δουλειά. Όλα τα παιδιά παίξαμε πολύ καλά, παίξαμε ομαδικά και για αυτό πήραμε τη νίκη».

Κλείνοντας, για το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη, ο 23χρονος γκαρντ επεσήμανε: «Αυτή η νίκη μας κρατάει ζωντανούς όσον αφορά την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση. Για να έχει αντίκρισμα η σημερινή νίκη θα πρέπει να κερδίσουμε την επόμενη εβδομάδα στο Λιόν. Αυτή η νίκη επίσης θα μας βοηθήσει και στην ψυχολογία. Είχαμε πέντε συνεχόμενες ήττες και αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει σημαντικά στην ψυχολογία. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο κόντρα στον ΚΑΟΔ και μετά θα πρέπει να σκεφτούμε το ματς με την Βιλερμπάν».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια