Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μέτρια η Εθνική με Βέλγιο

Σε ένα μέτριο φιλικό παιχνίδι η Εθνική Ελλάδος αναδείχτηκε ισόπαλη με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο Στάδιο μπροστά σε 7.000 θεατές. Η Εθνική πρ...


Σε ένα μέτριο φιλικό παιχνίδι η Εθνική Ελλάδος αναδείχτηκε ισόπαλη με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο Στάδιο μπροστά σε 7.000 θεατές.

Η Εθνική προηγήθηκε με γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 9’ από ασίστ του Γκέκα. Σταδιακά οι Βέλγοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και στο 32’ έφτασαν στην ισοφάριση με το κεφαλιά του Τσαντλί μετά από ασίστ του Αζάρ.

Στο 62’ οι Βέλγοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Λόμπαρτς  είδε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο φάουλ στον Παπασταθόπουλο.

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του Κώστυα Φορτούνη με την Εθνική ομάδα.

Τέλος, πριν την έναρξη του αγώνα η ΕΠΟ τίμησε τη μνήμη του Πέτρου Βουζουνεράκη ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1999 και υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής επαρχιακής ομάδας (αγωνιζόταν στον ΟΦΗ) που έπαιξε στην Εθνική Ελλάδας. Ήταν Οκτώβριος του 1970 στη Σαραγόσα σε ματς κόντρα στην Ισπανία (ήττα 2-1 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα) όταν ο Λάκης Πετρόπουλος του έδωσε ευκαιρία περνώντας τον ως αλλαγή, να γράψει ιστορία.

Οι συνθέσεις:


ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης (46’ Κυριάκος Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Φωτάκης (64’ Χριστοδουλόπουλος), Μανιάτης (46’ Καραγκούνης), Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (46’ Φορτούνης), Γκέκας (86’ Φετφατζίδης), Σαμαράς (77’ Αθανασιάδης).

Στον πάγκο: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Μάκος, Λυμπερόπουλος.

ΒΕΛΓΙΟ: Μινιολέ, Αλντερβέιρελντ, Βερμάελεν, Κομπανί, Λόμπαρτς, Ντεφούρ (82’ Ναϊνγκολάν), Αζάρ (46’ Λουκακου), Φελαϊνί, Μιραλάς (64’ Βερτόνγκεν), Βίτσελ (57’ Ντεμπελέ), Τσάντλι.

Στον πάγκο: Κουρτουά, Ζιλέ, Σιμάν, Ντε Καμάργκο, Σίμονς, Ντε Μπρούινε, Ντε Σελά.

Διαιτητής: Στάλχμαρ (Σουηδία). Βοηθοί: Φλινκ (Σουηδία), Βάρνμαρκ (Σουηδία).

Δεν υπάρχουν σχόλια