Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Φωτιά» η κλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων

Η κλήρωση των ομίλων του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου έγινε σήμερα και από αυτήν ο πρώτος όμιλος προέκυψε ιδιαίτ...


Η κλήρωση των ομίλων του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου έγινε σήμερα και από αυτήν ο πρώτος όμιλος προέκυψε ιδιαίτερα δύσκολος καθώς συμπεριλήφθηκαν σε αυτόν όλα τα μεγαθήρια.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο γκρουπ βρίσκονται οι ΗΠΑ, Γαλλία, Αργεντινή, Τυνησία και οι δύο πρώτες ομάδες του Προολυμπιακού τουρνουά ενώ στο δεύτερο οι Κίνα, Μ. Βρετανία, Βραζιλία, Αυστραλία, Ισπανία και η ομάδα που θα προκριθεί ως τρίτη από το Προολυμπιακό τουρνουά.  

Αυτό σημαίνει πως αν η Εθνική Ελλάδος καταλάβει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του Προολυμπικαού στη συνέχεια στην Ολυμπιάδα θα βρει μπροστά τις ΗΠΑ, Τυνησία, Γαλλία και Αργεντινή. 

Να θυμίσουμε πως το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου ενώ νωρίτερα στις 2-8 Ιουλίου στο Καράκας της Βενεζουέλας θα γίνει το Προολυμπιακό τουρνουά, στο οποίο αγωνίζεται και η Εθνική μας ομάδα. 

Αναλυτικά οι όμιλοι έχουν ως εξής: 

1ος Όμιλος

Πρώτη ομάδα Προολυμπιακού
Τυνησία
ΗΠΑ
Γαλλία
Δεύτερη ομάδα Προολυμπιακού
Αργεντινή
 

2ος Όμιλος 

Κίνα
Μ. Βρετανία
Βραζιλία
Αυστραλία
Τρίτη ομάδα Προολυμπιακού
Ισπανία

Κλήρωση και για τις Γυναίκες 

Όσον αφορά την αντίστοιχη κλήρωση των Γυναικών στον πρώτο όμιλο είναι η Αγκόλα, η Κίνα και οι ΗΠΑ ενώ οι υπόλοιπες τρεις ομάδες θα προκύψουν από το Προολυμπιακό τουρνουά.  

Ενώ στο δεύτερο γκρουπ, εκεί είναι οι Αυστραλία, Βραζιλία, Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία και θα προστεθούν η τρίτη και η πέμπτη ομάδα του Προολυμπιακού τουρνουά. 

Αναλυτικά οι όμιλοι των Γυναικών: 

1ος Όμιλος 

1. Ομάδα από Προολυμπιακό 1
2. Αγκόλα
3. ΗΠΑ
4. Ομάδα από Προολυμπιακό 2
5 Ομάδα από Προολυμπιακό 4
6. Κίνα
 

2ος Όμιλος 

Αυστραλία
Βραζιλία
Μεγάλη Βρετανία
Ρωσία
Ομάδα από Προολυμπιακό 3
Ομάδα από Προολυμπιακό 5
 

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια