Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πίτσος στο scorernews.gr: «Να βρεθεί μία σωστή λύση για τον ΟΦΗ»

Για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ μίλησε αποκλειστικά στο scorernews.gr  ο αρχηγός της ομάδας, Μηνάς Πίτσος. ...


Για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ μίλησε αποκλειστικά στο scorernews.gr ο αρχηγός της ομάδας, Μηνάς Πίτσος.

Η διοικητική και οικονομική αβεβαιότητα που υπάρχει στον ΟΦΗ, όπως είναι λογικό, έχει φέρει έντονη αγωνία στους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι και περιμένουν να δουν το τι μέλλει γενέσθαι στον κρητικό σύλλογο.

Ο αρχηγός και εκ των εμπειρότερων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, Μηνάς Πίτσος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο scorernews.gr και αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του πως τελικά θα βρεθεί λύση για τον ιστορικό σύλλογο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο 32χρονος αριστερός μπακ τόνισε πως η χρονιά ήταν επιτυχημένη για τον ΟΦΗ, καθώς η ομάδα πέτυχε από νωρίς τον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μηνάς Πίτσος στο scorernews.gr:

-Μηνά θέλω να μου πεις πως βιώνεται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο;

«Κοιτάξτε, είναι δύσκολα τα πράγματα. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, γιατί ξέρετε όσο περνάει ο καιρός και γίνονται χειρότερα τα πράγματα, κουράζεσαι τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Όσο ήταν αρχή μπορούσαμε πολλά πράγματα να τα προσπερνάμε, αλλά μετά γινόντουσαν όλο και πιο δύσκολα τα πράγματα και δυστυχώς για άλλο ένα καλοκαίρι είμαστε στην πλήρη αβεβαιότητα»

-Τι είναι αυτό που σας λένε από την ομάδα;

«Όλη τη χρονιά μας ζητούσαν υπομονή και πάντα ήταν θετικοί ότι κάτι καλό θα γίνει και θα φτιάξουν τα πράγματα».

-Είσαι πολλά χρόνια στην ομάδα και θέλω να μου πεις την δική σου γνώμη για το τι πιστεύεις ότι θα συμβεί στον σύλλογο…

«Το τι θα γίνει δεν το ξέρω. Ελπίζω ότι όπως τα τελευταία χρόνια έτσι και πάλι θα βρεθεί κάποια λύση. Απλά το σημαντικό είναι η λύση αυτή που θα βρεθεί να είναι επιτέλους μία σωστή λύση που θα χτιστεί σε μία γερή βάση, ώστε να πορευτεί η ομάδα σε σωστό δρόμο. Να μην πάμε πάλι σε λύση για τρεις και τέσσερις μήνες».

-Οι παίκτες από την μεριά σας, εκτός από υπομονή, σκοπεύετε να κάνετε κάποιες άλλες κινήσεις;

«Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του. Πάντως, κατά την διάρκεια της χρονιάς, πέρα από κάποιες συζητήσεις που είχαμε για να κάνουμε κάτι όλοι μαζί, δεν νομίζω ότι κάποιος ήθελε να κάνει κάτι ώστε να βλάψει την ομάδα. Σίγουρα ο καθένας, όμως, πρέπει να κοιτάξει το συμφέρων του και της οικογένειας του. Ελπίζω την προσεχή

-Την φετινή αγωνιστική σεζόν του ΟΦΗ πως την κρίνεις;

«Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και πιστεύω η ομάδα θα είχε καλύτερο πρόσωπο αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα. Μην ξεχνάμε όμως, ότι ο στόχος μας επετεύχθη και από σχετικά νωρίς. Οπότε ήταν μία επιτυχημένη χρονιά για εμάς. Τώρα το μπαλάκι πέφτει σε όσους μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».   

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

1 σχόλιο