Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φραγκιάς: «Θέλουμε την τρίτη θέση»

Αν και δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες του από την άλλη μετά τον τέταρτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ...


Αν και δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες του από την άλλη μετά τον τέταρτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς δεν έκρυψε το παράπονό του που στο δεύτερο παιχνίδι με τους πράσινους, οι Ροδίτες δεν γέμισαν το «Βενετόκλειο». 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-1 του Παναθηναϊκού, ο κόουτς της ομάδας της Ρόδου, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν δίκαιη η νίκη του. Εμείς όσο αντέξαμε στο γήπεδο μας, προσπαθήσαμε να δείξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Τα παιδιά το κατάφεραν και σήμερα. Μας αφήνει μία πολύ γλυκιά γεύση αυτή η σειρά των αγώνων.  

Είχαμε την τιμή να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά όταν αντιμετωπίζεις αυτές τις ομάδες που βρίσκονται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο. Ο κόσμος έπρεπε να έρθει και να δει και τη δικιά μας ομάδα αλλά και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε λίγες μέρες θα πάει στο φάιναλ φορ.  

Όσο υπήρχαν δυνάμεις, αντέξαμε. Είμαστε άδειοι, ξοδεμένοι. Όπως και ο κόουτς του Παναθηναϊκού, παίξαμε 6 παιχνίδια σε 12 μέρες. Και για να το λέει αυτό ο κ. Ομπράντοβιτς, φανταστείτε εμάς με τα συνεχή ταξίδια και παιχνίδια. Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν, δεν έχω παράπονο.  

Η αγαπημένη μου ρήση είναι να φτάσεις εκεί όπου δεν μπορείς. Φέτος φτάσαμε εκεί όπου δεν φανταζόταν κανείς στο ξεκίνημα της χρονιάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχουν. Τώρα θα παίξουμε με πλεονέκτημα έδρας με τον Πανιώνιο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί.

Θέλουμε να κατακτήσουμε την τρίτη θέση, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση και την ταλαιπωρία με τους τραυματισμούς. Θέλουμε να κάνουμε το νησί υπερήφανο. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό, στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης. Εμείς περιμένουμε τους μικρούς τελικούς, να τελειώσει η σεζόν και να δούμε τι έχουμε καταφέρει». 

Τσάμης: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό» 

Ενώ ο Άγγελος Τσάμης που αν και αγωνίστηκε τραυματίας ήταν για ακόμη μια φορά πολύ καλό, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, κέρδισε δίκαια. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι. Θεωρώ ότι παλέψαμε και ήμασταν αρκετά καλοί. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό σ’ αυτή τη σειρά. Ελπίζω στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο, το γήπεδο να είναι πιο γεμάτο από σήμερα και να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε. Εύχομαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού τα καλύτερα για το φάιναλ φορ». 

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια