Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ομπράντοβιτς: «Να μάθουμε πριν το φάιναλ φορ για το ιδιοκτησιακό ενδιαφέρον των Ρώσων»

Μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού και στους φετινούς τελικούς της Α1 και λίγο πριν τον ημιτελικό του φάιναλ φορ με την ΤΣΣΚΑ, ο Ζέλικο...


Μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού και στους φετινούς τελικούς της Α1 και λίγο πριν τον ημιτελικό του φάιναλ φορ με την ΤΣΣΚΑ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε πως θα ήθελε να μάθει πριν την… Πόλη για το ιδιοκτησιακό ενδιαφέρον των Ρώσων. 

Αρχικά ο Σέρβος κόουτς του Τριφυλλιού μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στη Ρόδο για το 3-1 επί του Κολοσσού, τόνισε: «Θέλω να πω "συγχαρητήρια" σε όλους για την προσπάθεια του Κολοσσού Ρόδου και για ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής. Αξίζουν "συγχαρητήρια" στον Κολοσσό Ρόδου και για τον τρόπο που αγωνίζεται, αλλά και για τα αποτελέσματα. Ήταν το έκτο παιχνίδι σε 12 ημέρες και για εμάς, και για τον Κολοσσό. Η κούραση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών και των δύο ομάδων. Για αυτό υπήρχαν κι αρκετά άστοχα σουτ και lay up σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που με αφήνει ικανοποιημένο είναι η θέληση και η μαχητικότητα που δείξαμε σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Ήταν πολύ διαφορετικά αυτά τα στοιχεία σε σχέση με το προηγούμενο μας παιχνίδι στη Ρόδο. Αξίζουν "συγχαρητήρια" στους παίκτες για την είσοδο μας σ' έναν ακόμη τελικό. Θα έχουμε μπροστά μας μιάμιση ημέρα ξεκούρασης και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το φάιναλ φορ». 

Στη συνέχεια, ο «Ζοτς» στάθηκε στους… Ρώσους αλλά όχι αυτούς της ΤΣΣΚΑ όπως θα ήταν το αναμενόμενο, αλλά για αυτούς που φέρεται πως ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Παναθηναϊκού και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν γνωρίζω τι γίνεται ακριβώς με τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον των Ρώσων, αλλά ελπίζω να μάθω τις επόμενες ημέρες τι ακριβώς θα γίνει. Θέλουμε να μάθουμε αν αυτά που ακούστηκαν είναι αληθή ή αναληθή. Ελπίζω ότι πριν φύγουμε για την Κωνσταντινούπολη, να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για όλα αυτά που ακούγονται. Αν έχουν βάση ή είναι απλά σενάρια. Όποια και να είναι απόφαση, θέλουμε να ξέρουμε πριν από το φάιναλ φορ. Η δική μας δουλειά είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα για το φάιναλ φορ. Αυτό μας απασχολεί και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο έργο μας. Θέλουμε, όμως, να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει». 

Κλείνοντας, αναφερόμενος στον τραυματία Μάικ Μπατίστ είπε: «Eίναι καλύτερα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και την Τετάρτη θα κάνει ξανά μαγνητική τομογραφία για να δει το ιατρικό τιμ την πρόοδο της υγείας του». 

Περπέρογλου: «Να δουλέψουμε σκληρά για το φάιναλ φορ» 

Από την άλλη, ο Στράτος Περπέρογλου μιλώντας εκ μέρους των πράσινων, επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού. Και στα δύο παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά στην επίθεση είχαμε τα ίδια προβλήματα.  

Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το φάιναλ φορ, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι. Καλή επιτυχία στον Κολοσσό στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όταν ήμουν στη Ρόδο, ο Κολοσσός ήταν στη Γ’ Εθνική. Είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Α1. Είναι μεγάλη η επιτυχία του. Ελπίζω να έχει και συνέχεια, γιατί η Α1 χρειάζεται τέτοιες ομάδες». 

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια