Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ηρακλής στο scorernews.gr «Να ανεβάσουμε την Καλλιθέα»

Η εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Νίκος Παντέλης, αλλά και το άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι τα δύο στοιχεία που έχουν φέρει ...


Η εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Νίκος Παντέλης, αλλά και το άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι τα δύο στοιχεία που έχουν φέρει την Καλλιθέα να φιγουράρει στην τρίτη θέση της Football League, σύμφωνα με τον Ανδρέα Ηρακλή.

Ο νεαρός αμυντικός της ομάδας του «Ελ Πάσο» μίλησε στο scorernews.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νίκη των «γαλάζιων» επί του Βύζαντα Μεγάρων (3-0), στην εκπληκτική πορεία που πραγματοποιεί ο αθηναϊκός σύλλογος, αλλά και στον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Ηρακλής μίλησε:

Για τη νίκη επί του Βύζαντα Μεγάρων:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη, γιατί βάλαμε τις βάσεις για τα play off. Καταφέραμε και πετύχαμε το πρώτο γκολ σχετικά γρήγορα. Αυτό μας έδιωξε το άγχος και παίζοντας στη συνέχει καλό ποδόσφαιρο, φτάσαμε εύκολα στη νίκη».

Για την πολύ καλή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα:

«Πολύ σημαντικό ρόλο για την πορεία μας έπαιξε ο προπονητής μας. Από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο κ. Παντέλη, περίπου στο τέλος του πρώτου γύρου, μας άλλαξε την νοοτροπία και πίστεψε στις δυνατότητες μας. Δουλεύει πολύ σωστά και σκληρά και η καλή δουλειά φαίνεται και στο γήπεδο από την ομάδα. Σημαντικό στοιχείο είναι και το κλίμα της ομάδας, το οποίο είναι άριστο, αφού όλα τα παιδιά είμαστε πραγματικά μία παρέα μεταξύ μας».

Για τον στόχο της Καλλιθέας από εδώ και πέρα:
«Θέλουμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την συμμετοχή μας στα play off και από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να ανεβάσουμε την ομάδα μέσα από αυτή την διαδικασία, τερματίζοντας πρώτοι».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια