Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πρώτα αδειοδότηση, μετά... Φερέιρα!

Τα ευχάριστα της αδειοδότησης περιμένουν εντός της ημέρας (Πέμπτη, 31/5) στον Παναθηναϊκό, και αμέσως μετά θα γίνει το ραντεβού με τον...




Τα ευχάριστα της αδειοδότησης περιμένουν εντός της ημέρας (Πέμπτη, 31/5) στον Παναθηναϊκό, και αμέσως μετά θα γίνει το ραντεβού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι διοικούντες τον σύλλογο επιθυμούν να παραμείνει ο Πορτογάλος τεχνικός στον πάγκο της ομάδας. Όλα δείχνουν πως εκείνος θα πει το «ναι», ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση είναι να λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις για την οικονομική σταθερότητα του σωματείου, αλλά και την τήρηση ενός συγκεκριμένου μεταγραφικού πλάνου, που θα του επιτρέπει να έχει στα χέρια του εγκαίρως ένα σχηματισμένο ρόστερ εν όψει της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League.

Δείγμα ότι ο Φερέιρα είναι «ζεστός» για την παραμονή του είναι ότι έχει ήδη έτοιμη έκθεση για το ρόστερ της ομάδας, στην οποία αναφέρεται ποιοι παίκτες θεωρούνται απαραίτητοι και ποιοι όχι. Ακόμη, ο έμπειρος κόουτς θα κάνει και την εισήγησή του για τον νέο του συνεργάτη, καθώς θα πρέπει να αναπληρωθεί το κενό του Ζοσέ Γκόμεζ, ο οποίος αποχωρεί για να συνεχίσει την καριέρα του σαν πρώτος προπονητής.

Εξάλλου, μέσα στη μέρα αναμένεται η απόφαση της ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στον φάκελο που κατατέθηκε περιλαμβάνονται παραστατικά για την εξόφληση όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι το Δεκέμβριο του 2011, τους διακανονισμούς που υπέγραψαν οι παίκτες της ομάδας, αλλά κι ένα πλάνο βιωσιμότητας της ΠΑΕ με τα προβλεπόμενα έσοδα, την προγραμματισμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και τη μείωση του μπάτζετ που προβλέπει η επόμενη μέρα για τον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια