Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Απορρίπτει την έφεση η ΕΠΟ

Όπως όλα δείχνουν, η  ΕΠΟ  αναμένεται σήμερα (Πέμπτη, 31/5) να  απορρίψει  την έφεση  για την αδειοδότηση της  ΠΑΕ  ΑΕΚ , εξέλιξη που κατ...




Όπως όλα δείχνουν, η ΕΠΟ αναμένεται σήμερα (Πέμπτη, 31/5) να απορρίψει τηνέφεση για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, εξέλιξη που καταδικάζει την ομάδα σεευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Η αντιπροσωπεία της διοίκησης παρουσιάστηκε χθες ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της ομοσπονδίας δίχως... χρήματα και επιχειρήματα προκειμένου να πείσει πως ο σύλλογος δικαιούται να αδειοδοτηθεί. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που δεν έχουν τακτοποιηθεί, η έλλειψη φορολογικής ενημερότητας, τα χρέη προς το Δημόσιο, οι υποσχέσεις περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που δεν τηρήθηκαν, αλλά και τα σχεδόν μηδαμινά προσδοκώμενα έσοδα για το εγγύς μέλλον έβαλαν τη θηλιά στο λαιμό της Ένωσης, που δεν κατάφερε να πετύχει ούτε την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Η απόφαση, που αναμένεται εντός της ημέρας, θα αναφέρει πως ο «Δικέφαλος» δεν αδειοδοτείται και παράλληλα στερείται του δικαιώματος μεταγραφών και ανανεώσεων συμβολαίων για παίκτες άνω των 22 ετών, όπως και της συμμετοχής στο Europa League.

Εξάλλου, μπορεί οι άνθρωποι της ΑΕΚ να αποφάσισαν να διακόψουν κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τον Βασίλη Ξενιάδη και τον συνεργάτη του, Γουίλιαμ Γου, αλλά η πλευρά του… επίδοξου επενδυτή επιμένει πως το κεφάλαιο δεν έκλεισε.

«Οι συνομιλίες δεν τελείωσαν. Φυσικά και έχουμε τα λεφτά, αλλά είναι σπασμένα σε αρκετούς λογαριασμούς. Δεν είναι απλά τα πράγματα γιατί δεν μιλάμε μόνο για 5 εκατ. ευρώ, αλλά για 20 και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Όλοι βιάζονται, αλλά η διαδικασία θέλει χρόνο, γιατί δεν μιλάμε για 20 δολάρια», τόνισε ο Γουίλιαμ Γου στηSportDay.

Ακόμη, μέσα στην ημέρα αναμένεται η συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τονΝίκο Κωστένογλου, στην οποία θα συζητηθεί το μέλλον της συνεργασίας τους. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, αφού παρά τις καλές προθέσεις και των δύο πλευρών, ο 42χρονος προπονητής θα ζητήσει εγγυήσεις για να παραμείνει στην ομάδα...

Επίσης, προτάθηκε στους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν την καλοκαιρινή προετοιμασία τους στο Πρέστον της Αγγλίας. Η συγκεκριμένη επιλογή θεωρείται πολύ καλή και προσιτή, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί από διοίκηση και προπονητή.

Τέλος, στις 7 Ιουνίου τίθενται στη διάθεση των φίλων τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν, με κατώτερη τιμή τα 120 ευρώ (για τους συνδέσμους) και αμέσως επόμενη τα 150 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια