Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Υποδοχή με χορούς για την Εθνική, ανακοινώνεται η 12άδα

Στο Καράκας βρίσκεται πλέον η Εθνική Ανδρών, την οποία οι διοργανωτές υποδέχθηκαν με παραδοσιακούς χορούς ενώ το βράδυ αναμένεται η ανα...


Στο Καράκας βρίσκεται πλέον η Εθνική Ανδρών, την οποία οι διοργανωτές υποδέχθηκαν με παραδοσιακούς χορούς ενώ το βράδυ αναμένεται η ανακοίνωση των δώδεκα «εκλεκτών» του Ηλία Ζούρου. 

Στη Βενεζουέλα και το Καράκας έφτασε λοιπόν η «επίσημη αγαπημένη», την οποία οι διοργανωτές υποδέχθηκαν με παραδοσιακούς χορούς, υποδοχή που είχαν ετοιμάσει και για τις άλλες ομάδες που συμμετέχουν στο Προολυμπιακό Τουρνουά (2-8 Ιουλίου). 

Εν τω μεταξύ, τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και για να ανοίγουν το δρόμο λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης στους δρόμους της πόλης, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε στο ξενοδοχείο με τη συνοδεία της αστυνομίας και του στρατού ενώ εκεί την αποστολή υποδέχθηκε ο πρόξενος Άγγελος Χαρίτος και ο επιτετραμμένος του προξενείου, Συμεών Λιναρδάκης.  

Από κει και πέρα, η Εθνική ομάδα θα προπονηθεί στις 19:00 και στις 02:30 (ώρα Ελλάδος) ενώ ανάμεσα στις δύο προπονήσεις αναμένεται η ανακοίνωση των δώδεκα παικτών που αποφάσισε ο Ηλίας Ζούρος να εμπιστευτεί για το Προολυμπιακό Τουρνουά. 

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια