Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ανακοινώνονται από Δευτέρα Πεδουλάκης και Μπράμος για τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες του scorernews . gr εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν από τον Παναθηναϊκό η...


Σύμφωνα με πληροφορίες του scorernews.gr εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν από τον Παναθηναϊκό η συμφωνία με τον Αργύρη Πεδουλάκη αλλά και η απόκτηση του Μάικ Μπράμος.  

Με τις πληροφορίες να θέλουν τη διοίκηση του Εξάστερου να έχει συμφωνήσει με τον Αργύρη Πεδουλάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν και παράλληλα να έχει «κλείσει» τον Μάικ Μπράμος από την Δευτέρα αναμένονται τα… σπουδαία.  

Για την ακρίβεια, την Δευτέρα υπολογίζεται πως θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στη συνέχεια η απόκτηση του διεθνή φόργουορντ. Βέβαια, δεν αποκλείεται και η ανακοίνωση να έρθει μέσα στο Σαββατοκύριακο όμως το πιθανότερο είναι πως οι ανακοινώσεις θα έρθουν με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.  

Από κει και πέρα, έχοντας κλείσει το θέμα του προπονητή και μετά και την απόκτηση του Μπράμος, σιγά σιγά θα αρχίσουν να έρχονται και άλλες ανακοινώσεις καθώς την εβδομάδα που ακολουθεί οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Μάνος Παπαδόπουλος, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Αργύρης Πεδουλάκης θα μπουν στην τελική ευθεία για τη δημιουργία του νέου Παναθηναϊκού.  

Σαφώς, σειρά έχουν οι ανανεώσεις με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληξαν όμως παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι νέες μεταγραφές. Όπως και να έχει, την εβδομάδα που ξεκινά θα αρχίσει να μπαίνει το… νερό στο αυλάκι για τον Παναθηναϊκό.  

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια