Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

"Μίλησαν" οι αρχηγοί, 3-1 την Αναγέννηση!

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Φωκικός στην πρώτη αγωνιστική της Football League επικράτησε 3-1 της Αναγέννησης Επανομής στην Θεσσ...


Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Φωκικός στην πρώτη αγωνιστική της Football League επικράτησε 3-1 της Αναγέννησης Επανομής στην Θεσσαλονίκη.

Σκόρερ; Οι τρεις αρχηγοί της ομάδας! Πρόκειται για τους  Σκαρίμπα, Κωστόπουλο, Ταμπάκη , οι οποίοι βρήκαν δίχτυα και οδήγησαν την ομάδα της Άμφισσας στη σπουδαία νίκη (3-1) απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Σκαρίμπα στο 5’ και παρότι στο 35’ ο Ογκουνσότο με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα, στο δεύτερο ημίχρονο μίλησαν οι άλλοι δύο αρχηγοί του Φωκικού, ο Κωστόπουλος (στο 50’ με κεφαλιά) και ο Ταμπάκης στο 71’ με σουτ).

Αναγέννηση Επανομής (Κώστας Γαλτσίδης): Ταταρίδης, Τσερκέζος, Νταντάμης (87' Αναστασίου), Τέλλος, Φωτιάς, Παπατζίκος, Κουλίδης, Ναστόσκι (80' Μωυσίδης), Μπαλασάς (65' Σικαλόπουλος), Ογκουνσότο, Ταχμαζίδης.

Φωκικός (Κριστόφ Βαζέχα): Γεωργίου, Λίτσος, Κωστόπουλος, Θωμόπουλος, Εσονό, Τετέ (77' Αλμπέρτο), Ευσταθίου, Μπουλούλης (70' Αμπντουραχμάνι), Σκαρίμπας, Ταμπάκης (88' Παπαζούδης), Θέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια