Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δια χειρός Στεφανίδη στα ημιτελικά η Καβάλα

Όντας καλύτερη σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και με τον αρχηγό της Χριστόφορο Στεφανίδη να «μιλάει» στο τέλος, η Καβάλα νίκησε το Ρέθυμνο με...


Όντας καλύτερη σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και με τον αρχηγό της Χριστόφορο Στεφανίδη να «μιλάει» στο τέλος, η Καβάλα νίκησε το Ρέθυμνο με 77-74 στο κλειστό της «Καλαμίτσας» και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Μακεδονίας είχε τα ηνία και το προβάδισμα σε όλο τον αγώνα και ουσιαστικά ανησύχησε μόνο στα μισά της τρίτης περιόδου όταν ο ΑΓΟΡ μείωσε στον πόντο με το 45-44 αλλά και στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Αν και η Καβάλα ήταν μπροστά με 56-48 στη λήξη του τριαντάλεπτου, στην τελευταία περίοδο, το Ρέθυμνο έκανε την ύστατη προσπάθεια για την ανατροπή και κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά όμως ο Στεφανίδης δεν είχε πει την τελευταία του… λέξη. Με 4/4 βολές και έξι πόντους στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο αρχηγός της Καβάλας έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Μακεδονίας  με το 77-74 και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Τα δεκάλεπτα: 26-16, 40-29, 56-48, 77-74

Καβάλα (Χουγκάζ): Πάνος 10, Νάναλι 23, Κρστέφσκι, Καλαμπάκας, Μανωλόπουλος, Στυλιανού 11, Στεφανίδης 18, Κόλεμαν 4, Ίλιεφ, Καραθανάσης, Βελισσαρίου 2.

ΑΓΟΡ (Κουφός): Μπράουν 24, Καλλινικίδης, Ουάιτ 12, Αγγελόπουλος 10, Τσαρούχας, Τσόχλας 7, Ντούβνιακ 4, Γκιζόπουλος 3, Πέτγουεϊ 14.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια