Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Η "Χ"αρά αγνοείται!

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, με τους πράσινου...


Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, με τους πράσινους να... ψάχνουν ακόμη για μία νίκη!

Εκτός από το «τρίποντο» όμως, αγνοείται και η ελπίδα στο «τριφύλλι» που βυθίστηκε στην 14η θέση του πρωταθλήματος πάνω μόνο από ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ… Για πέναλτι του Φούλοπ στον Χριστοδουλόπουλο φωνάζουν οι γηπεδούχοι, αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός σε σχέση με προηγούμενους αγώνες και στο 10′ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου από τον Φούλπ, ενώ στο 26′ είχε δοκάρι και πάλι με τον Χριστοδουλόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας είχε την καλύτερη στιγμή, όταν ο Περόνεβγήκε τετ α τετ με τον Καρνέζη, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απομάκρυνε εντυπωσιακά τη μπάλα. Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένο μόνο τον Αστέρα, που έφτασε τους 10 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που έχει 4.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως στο  80ό λεπτό από τους οργανωμένους ακούστηκε το σύνθημα "παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρεία, αλλιώς θα παίξει μπάλα η Θύρα 13"!

Ωστόσο, το... κράξιμο συνεχίστηκε και στο τέλος του ματς, με τους ποδοσφαιριστές να δέχονται τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μαρίνος (73’ Ζέκα), Μαυρίας (46’ Σισοκό), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Φορναρόλι (61’ Πετρόπουλος). .

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ, Πιπίνης, Ουσέρο, Περόνε (90’ Γιαλούσης), Ράγιος, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο, Κουρμπέλης (66’ Ντε Μπλάσις).

1 σχόλιο