Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

"Kαθάρισε" με Μανιά ο Απόλλωνας!

Με το δεξί ξεκίνησε ο Απόλλωνας Σμύρνης τις υποχρεώσεις του στη Football League, κερδίζοντας στη Ριζούπολη με 1-0 τον Θρασύβουλο. Ο Από...


Με το δεξί ξεκίνησε ο Απόλλωνας Σμύρνης τις υποχρεώσεις του στη Football League, κερδίζοντας στη Ριζούπολη με 1-0 τον Θρασύβουλο.

Ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή του ματς καθ'όλη την διάρκεια του ματς, ωστόσο στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να βρει...δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η   η «χρυσή» - αναγκαστική - αλλαγή των γηπεδούχων, ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος πήρε την θέση του τραυματία Καραμαλίκη άνοιξε το σκορ για την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Στο 59' ο υψηλόσωμος επιθετικός  έγινε αποδέκτης της μπάλας και με κοντινή προβολή από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυριανού, επιτυγχάνοντας το γκολ της νίκης για την ομάδα του.

Από την άλλη, ο Θρασύβουλος προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο να φέρει το ματς στα ίσια, ενώ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.
Μια εξ αυτών ήταν στο 65’ όταν σε σέντρα-σουτ του Κατσίκη από τα αριστερά, απομάκρυνε χωρίς να σιγουρέψει ο Σταυριανός, η μπάλα έφτασε στο Διαμάντη, που έπιασε προβολή από κοντά και από τα αριστερά για να διώξει σωτήρια ο Σταυριανός, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης,

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κωνσταντίνου, Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Κατσίκης (86' Τσιλιγκίρης), Καμαρά, Καραμαλίκης (43' λ.τ Μανιάς, 90+1' Ντουτσαρίδης), Διαμαντίδης, Διαμάντης.

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Μπέκα, Σταυροθανασόπουλος, Ανδρίκος, Προβατίδης (55' λ.τ Αρκουμάνης), Ζαπαλάου (63' λ.τ Παπανίκου), Ακόλι, Κεϊτά (69' Πλαβούκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια