Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ανανέωσε Τζιμπούρ!

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στον Ολυμπιακό με τον Ράφικ Τζιμπούρ! Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι διαπραγματεύσεις του Αλγερινού επιθετικού με την δ...

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στον Ολυμπιακό με τον Ράφικ Τζιμπούρ!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι διαπραγματεύσεις του Αλγερινού επιθετικού με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» για την ανανέωση του συμβολαίου του είχαν οδηγηθεί σε πλήρες αδιέξοδο, λόγω του οικονομικού χάσματος που υπήρχε μεταξύ των δυο πλευρών, το σκηνικό άλλαξε μέσα σε σε ένα πρωινό και ο Τζιμπούρ θα συνεχίσει για άλλα τρία χρόνια την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Μάλιστα στο επίσημο site του Ολυμπιακού, ανέβηκε και δήλωση του Τζιμπούρ που αναφέρει τα εξής:

«Μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και με δική μου πρωτοβουλία, συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, του εξήγησα την πρόθεση μου να μείνω στην ομάδα, αφού τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητα μου και συμφωνήσαμε να βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Θέλω όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού να γνωρίζει, ότι ουδέποτε θέλησα να φύγω από τον Πειραιά και ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι οι οπαδοί μας χαρούμενοι και να πανηγυρίζουν μαζί με μένα και τους συμπαίκτες μου νίκες και τίτλους…»

Δεν υπάρχουν σχόλια